Szerintem nem lenne értelme Papp-ot a szaktudásával betenni egy üres cégbe azért,h segítsen egy It v. mobilos cég tranzakcióját. Viszont több hasonló cég egybe gyúrásához , későbbiekben terjeszkedéséhez annál inkább hasznos lehet az elejétől fogva.
Nekem ez mostmár tökmindegy, az az igazság. Engem lényegében már csak három dolog érdekel: i.) Milyen vagyont hoznak be? ii.) Mikor???? iii.) Nekünk kisbüfiknek ebből mi fog lecsapódni a sok tőkeemelés meg kirázás után, azaz mi lesz az árfolyam? A többit oldják meg ahogy nekik tetszik, csak nekem ne kelljen még újabb éveket várnom rá.
hogy mikor kezdték a tárgyalásokat a mostani befektetőjelölttel, csak hebegés-habogás volt a válasz rá! Nem hülyék ők. Ki fogják maxolni a helyzetet, és az nekünk is jó lesz. :)
Tudjátok mire lettem figyelmes? BCS azt mondta,hogy ezzel a céggel már régebb óta kapcsolatban van ,tárgyaltak is csak AV megjelenésével megszakadtak a tárgyalások. Papp úr ma azt nyilatkozta,hogy AV halála után lépett BCS vel kapcsolatba. Szóval itt szerintem egy 3. cégről van szó! Papp úr szerintem az Ő megbízásukból tárgyal tulajdonképpen BCS-vel.
Gondoltam beköszönök, majd holnap végig olvasom ki mit írt a kgy-ről. Sajnos csak két emberrel váltottam pár szót. Én vegyes érzésekkel jöttem el. Papp Úrat korrektnek tartottam, bár valszeg tanult tárgyalás technikát. Perger Úr kb szintén bár néha ferdített. BCS-én kitört nem csak az ideg hanem az agresszívitás sajnos. De most úgy gondolom nem biztos h IT vagy telekom cég lesz, lehet Papp Úr értékesítési, szervezési akár leányvállalati tapasztalatait fogják hasznosítani és valami szolgáltatási tevékenység lesz. Másik ami még eszembe jutott,hogy most az IT tagok ingyen dolgoznak, reméljük hamarosan díjazásért szeretnének dolgozni. Bár húzzák a folyamatot, de Perger azért állította h mihamarabb szeretné lezárni a tranzakciót. És ki ki kereskedjen ahogy szeretne tanácsot nem lehet ebben a helyzetben adni
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A