Mellesleg a Digiről a minap volt egy cikk, hogy milyen klasszul terjeszkedik Mo-n, és már az Mtelekomot is előzi bizonyos szektorokban. Be is linkeltem ide. A lényeg viszont az volt, hogy kb. 17.5Mrd volt a tavalyi árbevétele. Hááát, ha erről nagyjóindulattal feltesszük, hogy 10% profit (de inkább kevesebb szvsz), akkor 1.75Mrd/év. Számoljunk baromi nagy 30-as P/E rátával, akkor 258M rv-re kb. 204Ft/rv-jut. Ez van. Ennyi rv-nél már ekkora bevétel is szarul hangzik.
"Van szakmai csapata, olyan emberek, esetleg korábbi kollégák, akiket bevon a munkába? Van, természetesen, de már most is van egy szakmai csapat a társaság körül, olyan szakemberekkel fogok együtt dolgozni, akik hozzájárulnak a tranzakció sikeres lebonyolításához, és az Est Media növekedési pályára állításához."
Sziasztok! Nekem is egy élmény volt részt venni a közgyűlésen, pedig már nem az első. Mivel a többiek már mindent leírtak, így én csak annyit teszek hozzá, hogy tartás és vétel. Egyébként nagyon jó kis csapat jött össze, örültem, hogy ott lehettem. Üdv.: B
A diginek a román tözsdére való ipóval ráadásul elég botrányosra sikerült...valami a kubocsátás vagy névérzékkel volt valami.lehet most inkább elkerülik...passz de én még mindig it cégre szavaznék inkább.
Szerintem innentől fogva információ kiszivárgásokra is lehet majd számítani, mert a tranzakció bonyolultsága miatt szerintem több szereplőt is be kell majd vonni a tényleges munkavégzésbe, és ilyenkor óhatatlan, hogy a folyamat résztvevői ne beszéljenek kívülállókkal. Lecsupaszítva: Ha egy Pap kaliberű IT nagyágyú kell egy ilyen méretű tranzakció lezárásához, akkor ez nem egy one man show lesz.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A