Szerintem a játék része a 2 hónappal ezelötti kgy pontok, amiket a mai nap során sem szavaszhattunk meg. Most is sokszor felkerül a forumra h nem lettek megszavazva, de még csak szó sem esett róla a kgy-n. Fenn tartva azt h Balázs Úrnak még mindig nincs fogalma h mi lesz. Nem elhamarkodott volt, egyszerűen ez egy játék az idegekkel. Elbizonytalanítás. Szvsz. A játék neve: Türelem/Türelmetlen Én játszom még egy kicsit
Kgy pontok ismételt elhalasztása nekem azt jelenti,h 2 hónap csúszásban vannak. Ha tippelnem kellene akkor augusztusig megismerjük a tulajt. Papp úr beszédében úgy éreztem,h az amerikai múltját hangsúlyozni szerette volna, nem mintha lenne jelentősége csak megütötte a fülemet, az IT múltja mellett a kerekedelmi eredményeit is suívesen hangoztatta. Sokat nem találni a neten erről az időszakáról.Tudja valaki milyen kapcsolati hálója lehet ebből az időszakból?
Igen, köszi. Mostmár nem is konkrét eseményekre lennék kíváncsi, persze ha valami kimaradt eddig azt szívesen meghalgatnám, hanem ez egyéni benyomásaitokra. Ezek is segítenek sokban árnyalni a képet szerintem.
Csak a teljesség kedvéért kérdeztem. Akkor úgy gondolták, hogy az is bele fog férni, aztán mégsem, halasztunk, majd akkor és most sem. Jó a tagoknak örülök de most nem erről van szó. Mindegy is lényegtelen.
Ott voltam! De inkább csak figyeltem! Tényleg jó elmenni,persze ha ember eltud! Szerintem a fórumtársak nagyon jól leírták a történteket! Gratula nekik! Kitartás! 😊
Örülök, hogy néhány embert, már be tudok azonosítani a fórumról. Egy élmény volt.:) Az előttem szólok elég jól összefoglalták a lényeget így rápihenve (dolgozva) a mai kgy-re, csak néhány szösszenet. Papp úr: Szakmailag hibátlan. Szerintem ő már a "változás szele" és a befektető embere. Perger úr: Ő még a "régi" vonal, de szerepe és megkérdőjelezhetetlen.Remélem ez a cég az igásló. A másik csak legelésszen!:D Árfolyam: Gyakorlatilag rajtunk (kisbefektetők) kívül jelenleg senkit nem érdekel. A jelenleg szó hangsúlyos és ebben a környezetben pozitív jelentést hordoz.=> Még lesz egy kicsit lefelé.:( Kitartást!20. pont: Szellemileg továbbra sem érek fel ahhoz, hogy értelmezzem, miért volt ez annyira fontos megszavazni. Mindenesetre, pogácsát már nem mertem enni a költségek miatt.;) Összefoglalva: Továbbra is pozitív az érzés, bár mindent megtesznek az elbizonytalanításért. ...ja és Csaba új neve: A lopakodó.:)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A