Érdekes most lore és Ner18 az ultra bizakodó ott mégis lastot veszik még egyesek elő mindig. Csak szólok hogy emlékeim szerint 22 körül beszéltek trumppal is (es meg mások is pozitívak voltak hogy ez menni fog ezert azért. Meg valaki látványosan vette ott..) aki ott vett a mai napig közel duplaban van. De szar! :) Biztosan az ő hibájuk hogy nem lett 500..hagyj már
Nos ezt már hallottam Last-tól a Nordban, amikor 70 volt az árfolyam (2018), hogy nem látom a fától az erdőt és akinek egy csepp esze van az képes kirakni a kirakóst. Én azóta is várom, hogy összeálljon a kép, de ott szerencsére még időben kiszálltam.
Ha tudtam volna még maradni vagy korábban érkezem akkor sanszos hogy jobban emlékeznek. Plusz mindenki az igazi nevét hadarta el, a fórumost nem is talan. 15 emberre ez így esélytelen nekem :)
Igen. A kgyn két sorral mögötted ültem. Mögötted ült flying deer. Nellettem pedig joker. Csak ha lezuhanna a gép akkor ne a fekete dobozból kelljen kikukázni... ☺ illetve ha emlékszel én szóltam be amikor megérkeztél hogy a kép alapján a kutyust vártam.
Elmondta azt többek között hogy számos leányt integrált későbbi olyan cégekbe mint a t sys lett. Ezt megcsinalta több helyen a világban. Trolloknak: Valóban gagyi. ;)
Köszi Posbe! Örömmel várjuk a további gondolataidat. Perger IT-be kerülése kapcsán hozzám olyan hangok is eljutottak, hogy ő igazából nagyon erősen BCS kötődésű, ezért illúzió az, hogy BCS hamar eltűnik majd ha megjön az új befektető mert Perger igencsak az ő érdekeit képviseli. Persze erre lehet azt mondani, hogy ha a befektető megjelenik akkor simán visszahívhatják Pergert az IT-ból azonnal, és most is csak azért került be, hogy az átmenet zökkenőmentes legyen BCS számára, mielőtt az új cág eluralkodik. Meglátjuk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A