Ahogy én látom, a potenciális jelentősége egyelőre, hogy kicsit talán megélénkülhet tőle a forgalom az elkövetkező hetekben. Ez valóban érdekes lehet a napizók számára, de nekünk, akik évek óta ülünk a papírban és várunk egy remélhetőleg szerencsés végkimenetelre, nekünk szrintem tényleg csak annyi, hogy ettől talán kicsit kívánatosabb lehet a befektető számára a cég, de ezek igencsak elhanyagolható szempontok egy nagy üzleti döntés meghozatalánál szerintem. Pláne, hogy senki sem új befektetőt vár ide, hanem mindenki azon spekulál, hogy a háttérben már minden le van zsírozva így vagy úgy. Akkor meg mitől lenne ennek "nagy" jelentősége?
.....és várunk :D a kopasz meg kitudja mit csinál ezekben a percekben is épp :D Gondolom ül egy sötét irodában és várja, hogy megcsörrenjen a telefon....
Ezenkívül hiányolom tovább BCs részéről a megfelelő kommunikációt is. Soha nem volt egy db Set részvényem, de irigylem az ottaniakat, azt ahogy szépen építik a várat. Mi meg csak várunk, várunk....
Egyértelmű, hogy a befektető az elsődleges! A jogerő szvsz szükséges volt, de nem elégséges a boldogságunkhoz. A likvid, az FTSE, a prémium és a BUX szvsz "nem releváns". Perszer-persze, szép olyan cégbe beszállni, amely már most az elit-ben van, de csupán emiatt nem fog jönni ide senki, DE BCS-nek javulnak az alkupozíciói, amikor tárgyal ! :))) Ugyanabban a BÁRKÁBAN utazunk, a süllyedő hajó biztosan léket kapott! :))))
Termeszetesen a befektető az elsödleges , de nem erről volt szó ! Én csak azt állitottam veled ellentétben , h van jelentősége a BUX kosárba kerülésnek. Mint ahogy volt jelentősége a jogerőnek , az egyezség végrehajtásának , az FTSE be kerülésnek , a likviddé nyilvánitásnak is . szvsz :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A