Ja, és még egy nagyon fontos dolog. Mégpedig az, hogy nem szól hozzájuk senki és nem mond nekik semmit. Ez a hallgatás talán még idegőrlőbb mint a várakozás. Ha egy kis biztatás jönne, hogy érdemes várni, talán nem lenne olyan rossz a helyzet mint amilyen.
Nem az van szerintem, hogy elfelejtik. Hanem az, hogy csak várnak és várnak és még tovább várnak arra, hogy a történtek után végre alakuljon úgy a story, ahogyan remélték és kéne neki, de nem alakul és nem történik semmi. Ebbe belefáradtak, lassan immunissá váltak, és már nem tudják értékelni azt ami történt, mert nem hozta meg azt az erményt amire vártak és várnak és egyre csak várnak...
A kosár az túl apró? :-))) Bocsi ! Tegyük félre a fazekat , ami most irtàl abban egyetértünk. Bizok benne , h màs befektetők is kedvet kapnak . Remélem az MNB 330 pontja közül az egyik az , h “ tessèk megvenni az EST-et ! “ :-)
A mai pangást figyelve a BÉT-en, kicsit az az érzésem, hogy a korábban rajtolt versenylovak, alias plotinus, 4ig, autowallis már igen-igen kifutották magukat, és nincs nagyon más potenciálisan rajtrakész paripa az istálóban csak az EST. Szerintem most egy piciny kis szikrával is igen nagy tüzet lehetne csinálni ha időben dobnák be ide azt a szikrát BCS-ék valmi apróbb hírecske formájában :-) ...
Szintén tiszteletben tartva a véleményedet, szerintem BCS el akarja adni a fazekat, de nem az egész fazék az övé. Ebben fazékban, ha meglehetősen kicsi is, de azért én is tulajdonos vagyok. Amennyiben eladásra kerül a fazék használati joga, valamint maga a fazék tulajdonjogának a nagy része is, az új tulaj azért veszi meg mert főzni akar benne valamit. Szerény személyem ezzel nem válik meg a résztulajdonától a fazékban, sőt, az új tulajjal egyetemben, amit főzni fog benne még annak is a résztulajdonosa leszek. Ha mindez megtörténik, akkor én igen is szeretnék enni abból a fazékból, és csak akkor megválni a tulajdonrészemtől, ha már úgy érzem jól laktam és jó árat fizetnek a hússal teli fazék kicsi részéért is :-) ...
Tiszteletben tartva a véleményed , ugy gondolom h mi a fazékból nem enni akarunk , hanem el akarjuk adni!! Mit és milyen áron tudsz eladni jobban? egy régi ütött kopott fazekat vagy egy “ felujitott , a standardeknek megfelelőt ?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A