Jesszus,ez a szoveg meg mindig megy? Volt itt nertars,aki szerint lelekszakadva rohantak a bennfentesek vasarolni jo ket honapja,h most aztan lefelezve nezegethessek a bennfentes vagyonukat. Reggeltol estig ment a fitogtatas a jolertesultseggel,meg bizalmas infokkal,ami nyilvanvaloan egy bazi nagy hazudozas,meg onfenyezes volt,semmi tobb. Rendesen kussban is van azota a jolertesult kollega.
Ez olyan téma amit max személyesen szimpátia esetén! Nekem túl közeli a kntaktom ezzel nem szórakozhatok és nem is írhatom meg egy megadott email címre! Megértésed köszönöm! Sokan írnak hogy ezt hallották azt hallották ilyen ner kapcsolat olyan ner kapcsolat csak...... Ez egy kicsit más!
Tartom,mert nincs kedvem bukóban dobni. Úgy vagyok vele egy kisebb mókus is rögtön visszadobna nullára vagy egy kis pluszra. Biztos lesz story csak hogy mikor és ki ez a nagy ?
Azért gondoljuk már végig, Jött Andy 5%-kal, történt utána bármi?-NEM. Alapítottak egy céget a jövőbeni tervezett akvizicióknak, történt utána bármi?-NEM. Azt mondta, hogy Február végén premium lesz. Az lesz?-NEM. B.CS. folyamatason hazudik?-IGEN!
Ez így nem valós Kozgazdasz btom v banki emberek nagy resze nem ert a tőzsdehez ill utalja inkabb robotolnak!! Felnek gyávák nincs kellő psziche!! Anno ajánlottam nagyon jo kozgazdasz barátomnak est 20 Ft nal majd Set 180 tol lehurrogott most meg veri a fejet a falba !!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A