Bár nincsenek eszement elképzeléseim erre vonatkozóan, de ez még mindíg a céláram alatt van. Ennek ellenére egy ilyesmi tartós árfolyam már nem okozna túl nagy csalódást. Azért a kurzus így üresen is járt már kétszer is 200 közelében, és akkor még nem volt se likvid, se FTSE, se BUX. A mostani egy jelentősen nyomott árfolyam a kilátásokat tekintve, és ha jön valami tartalom (no és persze ha közben nem hígítanak vízzé), akkor egy 300 fölötti árfolyam szvsz minimum elképzelhető. Meglátjuk.
Igen. Megy a harc szvsz. Ezért is gondolom , h lesz megoldás. a) folytatódik a Vajna vonal , vagy b) jön ML , vagy c ) nevető " nagy " harmadik , vagy d ) kisebb " hal " , minimum 200 HUF árf. :-)
Nem vagyok ideges...a problémám az hogy még nem ismert a végrendelet...kicsit sokáig húzódik és természetesen én is mint minden ember kik a majmoktól származunk piszkosul kiváncsi vagyok.még annyit és nem okoskodok tovább hogy ezt a rendszert ne keverjük össze az eredettel....tehát a kesma,az egy "állam"által létre jött alap amibe azok az emberek dobták vissza akik az államtól és az adófizetőktöl kapták...ezt felügyeli azért hogy ne forduljanak ellene....a modell pedig arról szól hogy az alapítója és az örökhagyó igazságosan tudja és gondoskodóan tudja maga után....endi bácsi ilyenre nem gondolt neki van végrendelete mint ahogy demjánnál is lerendeződtek a dolgok....falco hogy kicsoda az rejtély...de ezek az ipari kamerák azért mentek oda hogy még azt is kiforgassák akit megilletnek a dolgok....a tv2 még megértem mert ott voltak adósságok de az av nál falco ak meg kovácsnak kell megválasztani a tagokat...akkor minek is ez?kitöl akarnak kit megóvni?ki kit véd?hát igen...
Ez nem az a story!amiröl te beszélsz az más...az arról szól hogy az örökhagyó vagy alapító állít fel egy ilyen bizottságot....magántulajdonnál.e irás szerint falconak kellett kérnie a bisztiket.mitöl fél falco ha ő az alapító (megmaradt alapító)hogy saját maga szét ne csessze az egészet?az lehet hogy mások is érdekeltek a szövevényes cégek dzsungeljében de szerintem ez más....itt lehet már többröl van szó!timike is inkább amcsiba érzi jobban magát....de kivánom hogy valaki olyan jöjjön aki befektetni szeretne...tisztázzák az 5% sorsát és menjen tovább ezen a dolog
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A