Leesett a tantusz....mészi és csipet csapata totál betojtak....:-D felügyelö bisztik az avben....na persze falco választhatja meg de jeleznie kell ha fingania kell egy alkalmazottnak :-D. :-D ezek beszartak hogy ámen lesz....nagy emberrel akartak karatéjjozni....hát esküszöm beszarok a röhögéstöl..."öhöm majd endi bácsit elintézem én...."mondta az aki még kis őzike volt még mikor a mikulás meglepit adott neki amerigóban....:-D hát baszki....
Létre hoznak egy bizotságot ami elméletileg magán tulajdon.....vagy nem?akkor hogy szerepel mint vagyon a felmérésben?forbet leggazdagabjai...ha az övé akkor mit keres egy felügyelö bizotság?vagy nem vajnáé a av investment? És a többi sem?itt valami nem oké...valaki hazudik!ügyvezetö már a jó isten is és felügyelő az atya úr is de semmi nem történik....aláírási jog meg meghatalmazás és még mindig semmi...valami csak nem oké!szerintem megy a fenyítés és lehet törvénytelen dolgok is vannak vagy a vagyon kamu a forbet amit irt.na de aki életét amerigoban élte és nagy sikereket halmozott minden vagyona a neré?csak kis morzsák maradnak ennek annak....beállnak a barátok is a sorba?ez rohat nagy fenyítés....röhögném egyszer egy ku...a nagy ember beköszönne...és semmit nem tudnának tenni a pöcsök csak lesni....és befektetne az estbe....:-D forgok a röhögéstöl
2017-ben 32x-ezett a papír. Tavaly már csak 2.5x-ezett. Nagyon remélem ez nem egy geometriai sor első pár eleme amiből a kvóciensre q=0.078 jön ki kb. és ez alapján idén csak nagyjából 20%-ot fogunk menni ami olyan 167 körüli évzárót jelentene. Persze jobb lenne a több, de azért a nyitónaphoz képesti 2.5x-ezéssel már nem lennék nagyon csalódott idén évvégére sem, ami kb. 350-es árfolyamot jelentene. Meglátjuk.
Kivárás van....meg fingja sincs senkinek mi a szitu.de érzik hogy ez érdemes egy kis kivárásra...endi bácsi úgy néz ki megvezette a neres ficsúrokat.....mit gondoltak ilyen habony meg rogán félék meg....(nem irom ki),hogy majd azt az embert betörik aki végigjárta a poklot?aki a semmiből csinált dollár milliókat?majd a forbet megmondja mennyi pénze van?majd beterelik az öreget?ja....én a végrendeletet várom ott minden lelesz irva....de sajna az a látásom hogy megpróbálják majd eltitkolni....de nem tudják majd...mert lesz ki közzé teszi azt...és ott minden kiderül!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A