Semmi gond! Nem egyszerű a helyzet! Próbálokén is innen onnan megtudni dolgokat! Amit írtam az igaz! Olyan embertől jött akit itt oár esetleges jelöltnek tekintenek! Azt hogy én honnan tudom annak nincs jelentősége! De ez a papír nem kuka az biztos és lesz story! Aki meg hoz ide ffundát biztos hogy nem fog szarul járni! Remélem mi sem!:) Február elején nehéz volt,de szerintem túl vagyunk rajta! Jöhet a visszaszámlálás! 10 :)
Elnézést kérek egy kicsit túl toltam a dolgokat...sajnos volt már hogy befürödtem....és most sikerült megint egy olyan pakkot venni ahol a neves filmproducer tulaj lefordul a székről.ennek az esélye szvsz egy a millióhoz.tudom hogy jó a papír továbbra is, de azért rám nyomta a helyzet a súlyát...tudom hogy több ezren vagyunk így de néha elgurul agyógyszer...:-)
persze hogy bele de ha egyszer eladom akor is irni fogok ide mert ti letetek a családom is befogatdatok és jokat tudunk dumálni meg hüjülni is szeretek it leni és a csatkai szüzmáriját ara kérem tegyen velünk jot nagyon jot
Köszönöm szépen! Azt hiszem mindannyiunk nevében szívből kívánhatom, hogy teljesüljön ez a klassz kis elképzelés. A diópálinkát én se hagynám ki ha még belefér :) !!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A