Egy cikkből idéztem, ott az idézőjel a szöveg elején és a végén, ha nem tünt volna fel. Azért tettem be, amit le is írtam, hogy a cikkben tényként kezelik a hosszútávú terveit.
amúgy ez a kb 2milla darab rv, pont a bejelentési határ alatti mennyiség. Szerintem vajnához köthető, esetleg Timié vagy akármi. Holnapi alsó után ebből szárnyalás lesz. Vagy holnap utáni :D
Nem kell segítened mert nem mostanában vettem bele a papírba, hanem még 30- as árfolyam körűl. Tudom hogy honnan jöttünk. Mindenkinek más az elképzelése a papírról, és hál istennek eddig is jól döntöttem.
nem lesz hír szerintem. Még pletykák sem voltak vajnán kívüli tulajdonosról eddig. Akármilyen titok az elmúlt 3 hónapban valami már kiszivárgott volna.
Ertem. Akkor valoban izgalmas hetunk lehet hir ide hir oda. Persze a korrektseg megkivanna a hirt. En azzal is megelegednek ha azt mondanak hogy turelmet kernek 1 vagy 2 hetet mert erre nem szamitottak. Senki nem mondta hogy fektessek a tozsdebe meg hogy vegyek estet sajat dontes nem is fogok sirni hogy eg el a lovem ami jelenleg csak virtualis minusz. Varok sokad magammal a hirekre szinte akarmeddig
te miről beszélsz? "Az EST MEDIA Nyrt. ezúton tájékoztatja T. Befektetőit, hogy piaci pozícióját és korábban
közzétett stratégiai terveit, szándékait ez a sajnálatos haláleset érdemben nem befolyásolja" http://www.bet.hu.....
Szerintem ez egy álomkép. Szerinted úgy végrendelkezett, hogy mindent egy személyre vagy csoportra hagyott, hogy együtt maradjanak a vagyonelemek és végrehajtsák a feltőkésítést, ahogy ő csinálta volna,de már nélküle? Én ezt nem tartom reális dolognak.
Szerintem teljesen felesleges spekulálni, ha volt a Vajnán kívűl más sztori a cégben akkor 1-2 napon belül kiderül, ha nem mondanak semmit akkor b@szhatjuk. Ide már nagyon erős hír kell hogy ne álljunk be masszívan 80 Ft alá.
Ne haragudj,irod h csapaton belul meg amugy is mennyire nyilt titok volt h milyen rossz borben van az oreg. Ez megis annyira marginalis info volt,h eddig viszont felemliteni sem volt erdemes? Vegulis varhatoan csak az egesz story esik atomjaira,de meg egy utalast sem tettel rola se te,se senki,aki annyira tudta? Hat en itt erzek azert egy kis zavart az eroben...
egesz egyszeruen addigra mar fog annyit esni,h felkeltse a spekak erdeklodeset.Illetve addigra mar sokan lesznek ugy vele,h eddig nem ment el,most mar ott...szerelmeskedjen vele a menny...ennyiert mar nem adom. Pszichologia alapon.
Semmi nem garantál semmilyen fordulatot, a szerda is csak becslés, három nap után már nagyjából ki szokott fulladni egy esés annyira, hogy bejöjjön egy korrekció. De ez sem biztos, mert ha tényleg eltűnt Vajnával a papír mögül a sztori, akkor még bőven van tér lefelé.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A