Pontosan. Elvalik a szar a viztol. Ha a kovetkezo 1-3 napban semmi kezzelfoghato bejelentes nem lesz,v meg csak utalas sem ra,akkor itt nem komoly uzletemberek nagyszabasu uzlet elokeszitesei zajlottak okosan csendben,hanem egy nagy nulla semmi sem tortent idokozben,es ez volt a csend valodi oka. Ha a mostani esemenyek nem kenyszeritenek ki szinvallast,akkor semmi.
Csak is óvatosan! A benne lévő zseton legrosszabb esetben feleződik! Opusban is 128-nál száguldó vonatra vettem jegyet. 86 nál bővìtettem. 1,5x db számmal... Most nincs ennyi tőkém... Sajna.
Ott voltam én is abban az erdőben. És pont azért irtam mert a kommunikáció még mindig kuka. A cselekedetről nem is beszélve. Nagyon remélem nem a 2-dik felvonás jön! És kezdjük előlről az egészet! BCS már nálam egyenlő a nullával. Főleg ha most sem lép semmit
Akkor en felvilagositalak:Andy elott a pozitiv varakozasok es remenykedesek hajtottak fel a papir arat,mert "akarmi is tortenhet" alapon. A papa belepesekor ket nap alatt meg is volt az euforia,de mivel nem kovette semmifele esemeny,ezert elkezdodott a lecsorgas es a kiarazas.A neve es az igeretes pozicioja megis megtartotta egy kozepes arfolyamon.Nem magasabban,mert konkret dolog nem tortent semmi azota. Most ez a nev szerinti tamasz nullara kiesett a papir alol,nem h pozitiv jovokep,de meg pletyka sincs semmi,ami tarthatna. Mivel Andy szinrelepese ota nem voltak kepesek meg egy mondatot sem kibufogni,ami egy eloremutato pozitiv spekara is jo lett volna,most,h nincs itt a papa,meg azokba sem lehet kapaszkodni. Magyarul,jelenleg rovid tavra,minden pozitiv speka elfogyott a papir alol. A nulla jovokep egy nulla erteku,de 14 milliardosra becsult cegnel egyertelmuen eladok sokasagat generalja,ebbol kifolyolag pedig nagy esest rovid tavon. Remelem segithettem.
Ennyi! Opusomból adtam keveset, hogy legyen mit beforgatnom. Nem ezt terveztem, de ha nincs likvid pénze az embernek... Viszont lesz ez még nagyon túladott papìr... S majd amikor csak 500-600 k alsón akkor alig 40-60 millióval meg lehet indìtani....
A DB/Ajánlattevők száma folyamatosan csökken, most 16k, ez 2 órája még 23k volt. Riadt kisbüfik adják nem a nagyok, és ahogy most a félelem letolja a kapzsiság úgy fogja kilőni pár nap múlva...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A