Nem mintha lenne kinek.Majd veszunk meg hozza.Mast ugysem tehetunk.Barmelyik tozsdei ceg jarhat ugyanigy.Ami nem rajtunk mulik azon kar ragodni.Autobalesetben is sokszor a vetlen fel hal meg.Mi szerencsere elunk.Penz meg majd visszajon.Sose legyen nagyobb bajunk.
Nem az oreg volt a nagybefekteto.Kozlemenyben benne van.Ha meg hazudott volna akkor ugyis megyunk a pincebe.A nagytulaj meg kell hogy legyen.Varom hogy kidugja az orrat a fenyre.Gondolod Okt.kozepen az Oreg nem tudta,hogy baj van?Gondolom adtak neki meg max1 evet az orvosok.
Még egy utolsó gondolat és be is fejeztem. Személy szerint nem annyira izgat, hogy a pár ezer darabommal bukok-e vagy sem ezen, mert nem kenyérre kell amit erre szántam. Sokkal inkább "fáj" az, hogy bírtam az öreget és marhára kíváncsi lettem volna mit hoz ki ebből. Mert valljuk be, nélküle ez már nem ugyanaz a sztori, bármi is lesz a vége.
Azért nem semmi hogy csak a mai napon mennyi emberben (részvényesben vagy nélküli), milyen kérdések vetülnek fel. Rizikós venni? Vagy beállni eladni holnap? Ma már nem valószínű. A kérdés maradjunk Est tészvényesek vagy sem? Elhísszük-e Balázs úr szavait, miként még a 175? forintos árfolyam is jó vételnek számít. Vagy az írásából azt kiolvasni h nem Andy (Isten nyugosztalja) volt a nagy befektető. Az én véleményem..., ami bent van még ha magasan is, bent kell hagyni. Holnap (ha addig nem jön hír), úgy is esni fog. Max holnap még. Ott lehet higítani. A higításból történő nyereséggel pedig ki lehet szállni nullára. Most mindenki pánikol mi lesz. Most szorít a gyomor, nagyokat dobog a szív! Ezt nem szabad igy csinálni. Ne érzelmekkel döntsünk hanem józan ésszel. Nem Balázs úr barátsága a tét hanem hogy keresünk egy kis pénzt vagy sem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A