Ez a papír nyáron-agusztusban-volt 86 ft is. Előtte 2 hónappal-júniusban-a 187-es árfolyamot vert. Se a 86 ft-nál, se a 187-nél sehol se volt még Andy. Szóval nem értem ezt a pánikot.
Csak egy kérdés azokhoz, akik voltak könyvet nézmi. Ha válaszoltok köszi, ha nem, megértem. Volt-e olyan név a nagy részvényesek között, aki húzónév, aki felkapnák a fejüket az emberek, ha tudnák?
Erre próbáltam utalni én is az előbb... egy nagy is veheti apránként délutánig 3-5 percenként 5-10 ezrével az akár 500-1000 K is lehet zárásra. közben beáll a sor végére eladónak, hogy úgy tünjön nem akar csökkenni a mennyiség... Ez szigorúan fikció, de mivel ma mást nem tehetünk játszom a gondolatokkal tehát vagyok.
Én is érzek hasonlókat, de gyakorlatilag mindenki beragadt, megélheted így is, vagy pozitívan, miszerint megpróbálod kihozni a legjobbat a helyzetből és bizalmat szavazol.
Én várok, muníció bekészítve ...amint a 2M darab elkezd fogyni akkor kezdem el venni...igaz láttunk már hasonlót ami pár perc alatt fordulásba torkolott. Szóval ha ma így zárunk akkor holnap újra gondolom.
Azért kicsit olyan érzésem van mint akit magára hagytak egy sűrű erdőben. A vadak közt. Nem lesz senki aki megmutatná az utat? Dolgoznak ügyön? Vagy hadják esni az árfolyamot addig amig az utolsó sakál is belekóstól? De hol lesz az az ár? Onnét sokkal nehezebb lesz már felállni mint most megmutatni hogy igenis jövőnk van a céggel.
Az EST MEDIA Nyrt. ezúton tájékoztatja T. Befektetőit, hogy piaci pozícióját és korábban közzétett stratégiai terveit, szándékait ez a sajnálatos haláleset érdemben nem befolyásolja
Ide sajnos már konkrétum kell a spekuláció és a tegnapihoz hasonló közlemények már fikarcnyit sem érnek az árfolyamra nézve mert túl sok a remegő kisbüfi, de annyit azért lehetett látni a közleményekből, hogy B.CS-ék sem akarják, hogy a papír lemennyen a pincébe, így azt gondolom ha van "B" terv akkor azt holnapig bedobják.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A