Jó reggelt Mindenkinek! Sztem teljesen érthető. Nem hiszem, hogy az én dolgom lenne SCS megvédése, valszeg nem is kér belőle, de az hogy valaki rátenyerel a buy (vásárlás) gombra tökéletesen érthető. Nem tudom mióta olvasod a fórumot, elég megosztó személyiség ő, de a többség arra azért emlékszik, hogy egy este leírta, az ismerőseitől azt hallotta, megjött az új tulajdonos és kb fél nap műlva jelentették be Vajnát. Remélem ma kellemesebb hangulatú nap lesz a fórumban, emelkedéssel:)
Ha maradunk még mindig az AV féle verziónál, akkor újjabb tárgyalások indultak a UPC-vel hogy hogyan kerülhet be a spiler1 és spiler2 a csatorna kínálatba.
Törölt felhasználó2019. 01. 17. 00:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ilyet még sosem olvastam, ekkora faszsagot, hová tenyerelt az az illető?
Törölt felhasználó2019. 01. 17. 00:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ki gyűjtöget? Nagy kamus lehetsz az irasaid szerint! Hülyére akarod venni itt az embereket. Nem vagy szimpatikus.
Bizon - bizon Szergej Szergejevics Szergej, mintha csak magam mondtam vóna! Nem voltál főkolompos, de amit néhány tulajdonostárssal decemberben, Opiban műveltek, gyomorforgató volt. Változtál és örülök neki.
Csak azt furcsállom kicsit, hogy arra nem gondolsz hogy ő is olvassa ezt a fórumot? Gondolom előtte esetleg körülnézett kicsit mielőtt nagyban beszállt és hát jelenleg ez itt az egyetlen értelmes topik a témában. Nem tartasz tőle hogy lebuksz nála?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A