Úgy látszik, hogy ez a papír egyenlőre megdöglött. Nemtudom hova akarják időzíteni a nagy durranást(már ha van) de ne feledjék lesz egy Opus+Konzum stb fúzió amely valószínűleg Márciustól elviszi a show-t.
B.Cs. olvass minket valszeg néha be is írogat. Pont ezért nem kéne itt tapsikolni mindenhez. Szerintem nyugodtan kimondhatjuk, hogy október közepén A.V. megjelenésekor nem arra számítottunk, hogy január közepén még mindig nem fogunk tudni semmit( ki a nagytulajdonos, milyen irányba megy a cég, mi az első sport stb) és 13x lesz az árfolyam. Ez csalódás. Felesleges túlragozni bármelyik oldalról.
Törölt felhasználó2019. 01. 16. 15:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Amikor elkezdtem foglalkozni pár hónapja ezzel a részvénnyel akkor meglepődve láttam hogy több topicja van mint a blue-knak együttvéve. Van néhány ami pár hozzászólás után befulladt, van ami ma is él de kisebb forgalommal. A két fő topic a lufi és a szekta. Tekintettel arra, hogy én látok fantáziát a papírban inkább ide kezdtem el írni mint a lufiba. Ezzel együtt meg kell jegyeznem, hogy mindkét topic elég végletes tud lenni... Jó lenne egy olyan topic ahol függetlenül a hívők és nem hívők arányától, higgadt értelmes, 95 % témába vágó és max 5% időjárást boncolgató off bejegyzés mentén beszélgetnének a kisbefektetők. Nagyon irreális elvárás???
sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy elektronikusan megvan valakinek esetleg az agyam es a penz cimu konyv? adnek terneszetesen enis helyete ha tudok olyat ami van nekem es erdekes lehet
Ez teljesen világos. Nyúzzák azt a szerencsétlen BCs-t kérdésekkel, amikor teljes hírzárlat van és semmit sem mondhat mert mindjárt beperelnék. Másik dolog, hogy amíg kuss van addig az az érdekük, hogy nyomott maradjon az árfolyam is (a hangulatunk mellett :) ...).
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A