Én is gyanúsan látom ezt... ilyenkor amikor közelíti, mindig hírt gyanítok :) Amúgy abban egyetértek, hogy Vajna nem lehet időnyomás alatt. Miért is lenne.. Annyi pénzzel pláne. Szerintem az embereit biztosan keményen dolgoztatja és neki nem tűnik lassúnak a folyamat, csak itt annak akik már régebb óta ülnek benne. Amúgy kitörögetnek a többi papírok épp, szóval ne lepődjön meg senki, ha beindulnak a 2019-es első hírözönök... és mi is követjük őket hamarosan.
Ennyi. Egyébként meg a valóság az, hogy nem mi döntünk, meg nem BCS. Fogalmunk sincsen, mire várunk, de az hét szentség, hogy Vajna nem teszi ki magát semmiféle időbeli nyomásnak, csak azért, mert mi minél hamarabb és minél több pénzt akarunk keresni, ezek a tények. Ha a s.gg.nk.t a földhöz verjük, akkor sem lesz ez másképp. Zéró infónk van a jövőről, viszont a 180 napos átlag 135 Ft, real 136 Ft. Ennek a matematikai esélye kb. a nullával egyenlő!
Ez a papír ugyanúgy mehet felfelé is mint lefelé. A jelenlegi szint fenomenális nézve azt, hogy egy éve hol voltunk, de az hogy itt vagyunk annak nagy szerepe van annak, hogy mi történt korábban a Mészáros papírokkal. Túlfűtött várakozások (jelzem én is) 1250 -re várom. AV 5% miatt nem lennénk itt.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A