Én sem örülök neki gondolhatod, de ezt a kirakót is behelyezve a nagyobb képbe, egyelőre nem zavar annyira a dolog. Amíg nincs rendes cég amitől elvárható lenne egy rendes cégvezetés és kommunikáció, addig leszarom. Ha meglesz a cég mögötte, akkor már más lesz a helyzet és neked lesz igazad. Addig meg kitartás...
Sztem mindenki nyugodjon nincs itt semmi gond, páran átmentek a Plotinusba esetleg Appeninnbe, azért van egy kis átmeneti csendesség, ahogy lesz hír rögtön meg fog indulni a rv és a fórum hangulat is javulni fog jelentősen. Egy dologra jó volt ez a pár nap nekem, hogy kiderült a "pakkátadásos összeesküvés elméletek" mögöt sima ki és beszállók vannak:). Egy normális rv-nél kell lennie olyannak is aki elad nemcsak vevőnek:).
Nem tudjuk mi lesz, de a kommunikációval tényleg vannak problémák.Pl: 27-diken jön egy közlemény, hogy alapított a cég egy leányvállalatot, hogy az a jövőbeni apport holdingcégeken szolgáljon, rá pár napra a cég főrészvényese pedig azt nyilatkozza, hogy a leányvállalat megalapítása csak technikai jellegű volt és nem tud tervezett apportokrol beszámolni. Ez mi a lóhugy?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A