Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 14:00
Tisztelt ERSTE!

Nekem személy szerint semmi problémám sem a rendszerrel,ha a lassúságtól eltekintünk,sem pedig a személyzettel.A központban lévő kollégák mindig mindent meg tudtak válaszolni,és rendkivül segitőkészek.Egy apró észrevétel:nagyot dobna a szinvonalon ha szinesítenék a palettát daytradevel legalább a bluechippeknél,illetve közvetlenül elérhetőek lennének külföldi értékpappirok (telefonálás,faxolás megkerülésével).
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 13:51
Előzmény: #177  Törölt felhasználó
Tisztelt Farkass!

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8-19 óra között, szombaton 8-14 óra között érhető el, emailen jelzett problémáit lehetőégeinkhez képest azonnal, de legfeljebb 24 órán belül megválaszoljuk.

Olyan kérdés esetén amire azonnal nem tudunk a válasszal szolgálni, telefonon mindenképpen visszajelzünk Ügyfeleink számára.

Amennyiben igénye van rá, NetBroker szolgáltatásunk mellé közvetlen Üzletkötőt is tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Konkrét panaszaikkal észrevételeikkel kérjük forduljanak közvetlenül Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,

Erste Befektetési Zrt. - NetBroker Ügyfélszolgálat
Tel.: 2355-169
Fax:2355-190
netbroker@erstebroker.hu

Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 13:34
Előzmény: #177  Törölt felhasználó
Többen mondják ezt már régóta
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 13:24
Előzmény: #174  hali
Hali mindenkinek!

Csak jó tanácsként szeretném megjegyezni, hogy az Erste-től lépjetek le minél gyorsabban!!
1. Le se szarnak, mert kicsi vagy
2. sose elérhetőek
3. a kérdésekre a válasz mindig ugyan az : NEMTUDOM BÁRMI LEHET
4. nekem egyszer +300e helyett -600e-t írtak jóvá. Amikor jeleztem azt mondták lehetetlen, másnap meg azt, hogy ez előfordúlhat, de úgy is ellenőrzik minden nap végén. Ha Én nem szólok nem ellenőrizte volna a kutya se.
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 13:22
nekem már van jogosultságom:)próbálkozom is vele,igaz még csak picibe,de jobb is igy,hisz mind a kétszer bukta volt.Nincs lélekjelenlétem sokáig tartani,pedig ha megcsiped az irányt 3-4 nap alatt szépen hoz.
Az Erste felületen nagyon frankón negyed órás frissitéssel látod az aktuális pénzügyi helyzetedet,a fedezetet,mindent.Tényleg jó.Csak tudni kéne jövõbelátni:)
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 13:22
nekem már van jogosultságom:)próbálkozom is vele,igaz még csak picibe,de jobb is igy,hisz mind a kétszer bukta volt.Nincs lélekjelenlétem sokáig tartani,pedig ha megcsiped az irányt 3-4 nap alatt szépen hoz.
Az Erste felületen nagyon frankón negyed órás frissitéssel látod az aktuális pénzügyi helyzetedet,a fedezetet,mindent.Tényleg jó.Csak tudni kéne jövõbelátni:)
hali
hali 2007. 06. 08. 13:11
Nekem is nagyon soknak tűnik!!

Egyébként nagyon szívesen!!
bpmcwap
bpmcwap 2007. 06. 08. 13:03
Előzmény: #172  bpmcwap
ja és köszi!
bpmcwap
bpmcwap 2007. 06. 08. 13:03
Előzmény: #171  hali
bakker... az marha sok... :(
hali
hali 2007. 06. 08. 12:57
Most én tudok neked segíteni:)!

Szóval nekem azt mondták ,hogy kb:1hét kell,hogy aktíválodjon a szerződés!

Szia!
bpmcwap
bpmcwap 2007. 06. 08. 12:53
én is nyitottam egy Erstés számlát, az lenne a kérdésem-akinek már van, hogy ezek a speciális szerződések-ugy mint hati, befhitel stb mennyi idő alatt aktiválódnak a szerződés kötés után???? nagyon viszekt a tenyerem, de nem tudok vásárolni...
Törölt felhasználó 2007. 03. 13. 14:39
Előzmény: #168  alviano
Én is tegnap láttam meg, de nem okoz ez nekem problémát, mert nem határidőzök, meg szerintem így jobb is a felület.
alviano 2007. 03. 13. 13:43
Előzmény: #167  Törölt felhasználó
Megvan, kösz.
(Értesítették erről a kuncsaftokat, vagy csak úgy.....mi meg találjuk ki?)
Törölt felhasználó 2007. 03. 13. 12:49
Előzmény: #166  alviano
Szervusz!

Megváltozott a felület valami "Tőzsdei kereskedés"-re, amin tudsz "A", "B", Beff. jegy, meg Határidőst pipálni majd szűrni.

Az lenne kafa, ha a program "megjegyezné" a beállításokat, hogy ne kellejn minden belépéskor pipálni.
alviano 2007. 03. 13. 10:56
Én vakultam meg és nem találom, vagy tényleg nincs az internetes felületen a határidős fül?
Törölt felhasználó 2007. 02. 23. 15:20
Előzmény: #164  bpmcwap

Nekem teljesen rossz most.

Valaki tegye már rendbe, hogy legalább egy rohadt megbízást be lehessen vinni rajta.
bpmcwap
bpmcwap 2007. 02. 23. 12:02
Előzmény: #163  bpmcwap
ja még annyit hogy márciustól lesznek napi speki elemzések... amolyan TCRT:TőzsdeCápák Rövidtávon Tőmondatban...
Meg ha minden igaz április környékén hozunk ki valamit amivel többet segitünk a kisbüfiknek majd mint eddig bármivel... tanitunk egy kis manimenedzsmentet... ;)
bpmcwap
bpmcwap 2007. 02. 23. 11:56
Előzmény: #162  Törölt felhasználó
milyen változás???? lassan két honapja nincs változás... 600 pontos mozgásterünk van!!!!A kisbüfiknek irtam hogy nyakig cash!!!! Semmi pozi, ha ugrani kell akkor tudjanak ugrani, plusz ne legyen beragadt pozijuk.... ugy be vagyunk szükülve, hogy az valami eszméletlen... nézd meg a mozgoátlagokat.... NINCSENNEK!!!!RÉGOTA NINCSENNEK!!! Nézegettem vissza ilyen még nem is volt... Lehetne felfele is menni, de nem tudunk a makrok miatt, lefele meg azért nem mert a világ rallyzik, de amint korrigálnak a piacok, szakadás lesz!!!!EZ VAN!!!! NINCS MÁS!!!NINCS VÁLTOZÁS!!!!Ha van akkor azt megirjuk!!!!
Annyi van még esetleg hogy nagy tőkével pár százalékos hozam... De ezt meg a kisbefektetőknek nem kenyér... ebből ők nem tudnak enni!!!!Most az van hogy vigyázz a tőkédre!!!!Mert szukség lesz még rá idén!!! ;)

Mégegyszer mondom nem vagyunk portfolio, hogy a mindennapi hireket irjuk!!!!Mi csak a lényegesebb dolgokra vetjuk rá magunkat amivel érdemes foglalkozni, vagy amire érdemes félszemmel figyelni!!! Nem vagyuk CC!!!Nem elemezgetunk minden nap!!!Eleve nem vagyunk technicisták... a TAra is támaszkodunk de az csak egy a mankok közül, plusz vannak saját indikátoraink... Eleve máshogy olvassuk a grafikonokat is... máshogy értelmezzük.... Mi probálunk a tutira ráugrani, a legalább 90%os biztonsággal letrédelhető dolgokra figyelünk!!!Ettől fuggetlenül mit azt láthatod is bárki megoszthatja másokkal az elemzését, van lehetőség cikket küldeni, de irhac cápasuliba, vagy csak tapasztalatot, ötleteket, stbstbstb... Ennyi! A tozsdecapak.hu nem kiván konkurenciája lenni egyik portálnak sem!Mi egy kis kozosség vagyunk aminek lehet része se lenni, mert nyitottak vagyunk mindenkire, de vannak zárt dolgaink... olyanok amiket nem osztok meg bárkivel... de ez már lerágott csont, aki még mindig nem érti annak nem fogom magyarázni, mert ugyis felesleges....

Tbarnával meg nem tudom mibajod van vaze!!!! Vedd föl brókernek ha annyira kiváncsi vagy a véleményére!Bár kétlem hogy akár pénzért is osztaná az észt... vannak ilyen meg vannak olyan emberek és tolerálni kell a másságot mindaddig amig neked nem szuletik belőle hátrányod, márpedig neked nem hiszem hogy bármijen hátrányod szuletne akár neked akár másnak abbol h barna nem mondja el neked a véleményét... Ebből van elegünk... a topikokban a veszekedésekből, a kötöszködésekből, a szinten aluli hszekeből!!!És most nem arról beszélek mikor valaki kérdez valamit mert nem ért hozzá!!!Hanem pl arról mikor valaki azt mondja hogy pl a TA néphujités.... amikor meg leirja a nagy okosságot és kap egy kontrát, ami ráadásul alá is van támasztva tényszerüen akkor elkezd életveszélyesen fenyegetőzni... deeee vaze... ne mááá.... :DDD
ja meg a 600darabos mol TDT x szinetn ahol egész nap egyetlen kotés volt 50darabbal.... hehe... no komment...
Törölt felhasználó 2007. 02. 23. 11:16
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
a tözsdecápa is nagyon jó kis oldal!
de mivel a piac mindig változásban van így nektek is többet kellene megnyilvánulnotok!
Törölt felhasználó 2007. 02. 23. 11:13
Előzmény: #160  nagi66
én olvasom mindegyik oldalt!
a blogokat is szoktam olvasni!
Tnrana ugy jött ide hogy a többiek megoszák minden vetületüket de ő nem!
mit titkol vajon????
A tudását????
na és a többiek akkor meg miért nem????
de ez annyira nem is fontos csak feldobtuk mint tibi bácsi pöttyös labdáját!!! :)))

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek