felhívtak, tegnap az ígért 10 perc helyett 40-50 perc múlva, de a lényeg nem változott, nem tudják a hiba eredetét, sok ügyfélnél előállt, nem egyedi eset, rajta vannak, azt ígérték, hogy hétfőre mindenképp elhárítják a hibajelenséget,
amint írtam én úgy oldottam meg, hogy sima netbrokerből indítottam uazt a megbízást és ott sikerült (ha valakinek esetleg uez lenne a baj, hát így megy)
Amit ma anetbrokerpro csinált,az nem semmi!Elöször menet közben kiirta,hogy nem vagyok bejelentkezve,utána meg vagy 10 percig nem engedett vissza.De a legnagyobb meglepetés az volt,hogy a stoppomat automatikussan visszavonta.Lehet,hogy ez a fórum elleni háború kezdete ez?
Az OTP-t, illetve most már otp-t én sem fontolgatom komolyan.
Az ebroki nekem még rosszalkodott, persze lehet, hogy ez csak szerencse.
A CIB-et jó, hogy mondod, régebben voltam ott is, de akkor még nem volt online, arról nem tudok semmit. Másnak se jött be?
Ami viszont az Equitas-t illeti, határidős bux azért van ott is, meg ott van technikai day-trade is, nem mintha az engem olyan nagyon érdekelne. Az viszont biztos, hogy ahogy kezdik kihasználni a szinergiákat, tehát gondolom hamarosan, az összes K&H-s és KBC-s alap elérhető lesz. Azokból meg jó sok van.
Mondjuk ezt az ebrokiról még nem hallotam/észleltem,de a többi igaz...
Bementem legelőször az OTP-be,mivel az magyarország leg régebbi,leg patinásabb bankja,azt mondtam,h interneten keresztül akarnék tőzsdézni...Mondták,h nem úgy van a!!!
Itt megbeszéljük,veszünk neked részvényt,1,5% v 3000 Ft minimum....
Az ebrokerről még tőbb rosszat hallotam, ott főleg az a gáz, hogy az ajánlat nem egyből a tőzsdére kerül hanem valami manuális uton jutatják be a megbizásokat. Plusza real-time állandóan kifagy.
Cib még lasabb és katasztrofa a felülete, ráadásul semmi plus tözsdei info nincs.
Otp nem tervez egyelőre tőzsdézést.
Equtasban meg csak részvény van az üres pénzeimet nem tudom befjegybe rakatni..
Hol mutatta ilyen árral? Mert az egy alaphibája ennek a kakinak, hogy az egyenlegközlőben az előző napi záróáron tartja nyilván a részvényeket. Nem emlékszem pontosan, mennyin zárt tegnap a Mol.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!