Phyyylaxxxa!
Akit rábeszéltetek a vételre már 40 ft óta, csak igérgettek igérgettek! Azzal mi van? Szegény már vagy kiszállt időben és jól járt, vagy várja a visszamenetelt, de így is rengeteg lóvétól fosztottátok meg!
Örülni fognak, ha 0án ki tudnak ugrani a papperból!
Csak az igérgetések! Azok mennek!
Ne mááááááááááááááááááááá
Hagyjuk!!!!! :)))))))))))))))
22
22
22
22
De tényleg Rallymanó! Ha valaki miattad eladja és nem tudja majd visszavenni, akkor neki tuti, hogy pénzt húzol ki a zsebéből és ráadásul még nem is lesz semmi hasznod belőle. Elég furcsa vállalkozásod van.....de Te tudod. A pincében Te vagy a góré.
T.rallyman---
Nem tudom ma szobafogsában vagy vagy nem de Szerintem Nincs olyan szakmai háttered hogy okosat mondjál .Tényleg neked egyáltalán van valamilyen részvényed?
De ahogy elnézem inkább maradj csöndben és tanuljál Ne ted tönkre a topikot .....
Kösz :S
Szeretnék reagálni 1 felvetésedre:
"Aki az itteni infok alapján vesz vagy elad ......az megérdemli magát........csak azt lehet befolyásolni...aki maga is hajlik azt a valamit megtenni...véleménye meg lehet!!!!! "
Hidd el, van aki itteni infók alapján kereskedik, főleg ha vételről van szó!
Igen, ha értelmes hozzászólásokat olvasol, logikus magyarázattal,(( pl. művezető)), akkor igen is lehet jó vételeket találni. Valóban, most én is elgondolkodtam egy kissebb Phyla-pakk megszerzésén.....eddig eszembe sem jutott volna...de talán érdemes megpróbálni.
Ami ezt a TAKNYOT illeti:
Van Genim....én még azok közé tartozom aki bízom a paperban....de, ha beszari lennék, és emiatt a ratyi 17 éves kölök miatt eladtam volna...hát...inkább ne is beszéljünk róla. De abban biztos vagyok, hogy lesznek látogatói mostanság...és az arca nem marad oly édes mint amilyen a képen látható!
Mi a baj Mummmmy! Szia Mummmy! Sicc Mummmy!
Fáj az igazság? :)))
Ez van, ezt kell szeretni!
Túl sok itt a rizsa, a mellébeszélés, ezt nem nézhetem csukott szemmel!
Mélyrepülés lesz! Öveket bekapcsolni!
Egyenlőre ez a helyzet...nem kell itt becsapni a jónépet, hogy innen felfelé stb...:) nem szabad ilyet!!!
off uff off uff
Mennyünk nézzük inkább a meccset! Lemegyek a pincébe sörért! :) pápá
Sziasztok! :o)
--rallyman-- -t lehetne elfelejteni? Szépen kérlek benneteket, ne reagáljatok rá a továbbiakban! Új érveket nem tud felsorolni, ezt pedig hallotuk tőle pont eleget! Részemről OFF a srác, akár 17, akár 27 éves! Nem az évei száma minősíti, az csak egy állapot!!!!
Üdvözlettel:
És még talán annyit, hogy azokat a nagyobb tételeket, amiket apportként kaptak a különböző cégek, ha eddíg az árig nem adták el, akkor nem is fogják. Ebből következik, hogy a kisbefektetőktől kellene elcsípniük ....nos Rallymanó......ha 100 lenne belőled akkor is kevesen lennétek ehhez.
Akkor a legjobb....ha elővarázsolsz nekik legalább legalább 30 millió papírt mert 10-et tuti felvásárolnak előlük. Kemény munka lesz....sok sikert hozzá!!!!
Erősödő Phylaxia