"Előzmény válasz erre 10.24
nekem elegem lett ebből a fajankóból.
én jelzek a moderátornak.
komeda_
Jelzés a moderátornak
Re: Na Rallyman Előzmény válasz erre 10.24
Miért lesz 50?
Semmilyen bizalom nincs már a cégben, csak a tervek, meg a pletykák...ne már...ez megy itt állandóan évek óta. 100 ft-ot ha meg tudta volna tartani...de mi tartaná meg??? A nagy 0? Semmi... Nemsokára elszakad a cérna, és irány a pince. Örülni kellene, hogy a 6 ft - os részvényekért adnak egyáltalán 50et!
rallyman "
Előzmény válasz erre 10.24
LESZ 50 FT, AKI MEG BENNE ÜL, FELEZI A PÉNZÉT. EZÉRT NEM SZABAD HUMIT VENNI MOST. FOGADÁS LEGYEN, DE NE PÉNZBEN, HANEM MONDJUK JELKÉPESEN 1 ÜVEG PEZSGŐ. EGYÉBKÉNT ÉN NYEREK NEM KELL AGGÓDNI SENKINEK.
rallyman "
aztán mégse lett 50 ft most meg itt veri magát! :D
Ha már annyira kedvelsz, tedd meg még azt az apró szívességet, hogy a mondandód végére mostantól nem biggyeszted oda a 22-ket. Meg úgy általában szajkózóan sehová.
Megköszönném.
Cserébe elmondok egy történetet.
Ez a nagyon hülye Tony Montana megtalálta a foltját. Még Pestről sem jutott ki (Szendrő felé) és összeakadt két hasonszőrű hülye audissal, nagy adok-kapok volt, bevitte a yard. Ez az oktalan véglény ettől méginkább fel van paprikázva. Persze én sem dicsértem meg. Szóval, ha nem te vagy a szendrői, akkor végképp be fog borulni, akkor viszont némi technikai segítség elkel majd neki. Megoldjuk okosba'.
most csak szorgalomból vagyok...hétfőn indul a műszak!
ppplastnál nem kell éjjeli őr, mert ottttttttttt minden
a legnagyobb rendben! SZÁGULDÁS! :)
Szegény phyl van mélyrepülésre ítélve!
22
22
22
22
Erősödő Phylaxia