Én veszem.....Te mit csinálsz a szajkózáson kívül? Egyébként olvasgasd el, hogy július 20 óta miket írtam....nos azt mind meg is tettem. Ezért az utolsó állításod amire most reagálok egy hazugság. Ne süllyedj tovább!
---rallyman
Való igaz a pplast jó.
Hát járj sikerel 22 ft
nekem különben még a régi 87ft -tól van de nem adtam el 160Ft pedig sokáig ezzen a szinten volt most megint vételekre állok de most még nagyobb tételekell..
Nem vagyok egyáltalán ezért szomorú :S
De a nagy álmom hogy le essen 17-15ft közé és akkor milliós tételt tudnék venni :DDD
De jó is lenne majd kb tiz év mulva egy részét kivenném de persze Euróban hehe.
Másikat továbra is befektetésként benne hagynám kitudja hol lesz tiz év mulva az árfolyam ...
Törölt felhasználó2007. 11. 17. 19:20
Sziasztok! Ritkán szoktam írni ide de gondolom megosztom a gondolataimat veletek.Én is résztvettem a jegyzésben és azon kívűl is gyüjtögettem a papírt.Ilyenkor év vége felé mindig a gyorsjelentéseket lesegetem már a jövö évi befektetésekre készülve.Jelenleg ha belegondolok minden céget megnéztem tűzetesen igazából szerintem a Phy az egyik leg olcsóbb papir.Bármilyen oldalról vízsgáltam a kérdést növekedési szempontból nem találtam jobbat.Persze én legalább egy éves távlatman gondolkodom de ha megnézitek szerintem a Phylből előbb lesz 50 Ft éves távlatban mint pl a matávból 1900 vagy a MOLból 50000,vagy sorolhatnám a cégeket itt de reálisan nézve szerintem még mindig ez a legjobb.A Másik ha kereskedhetek majd a jegyzett papirokkal én pl nem adom el és tök mindegy mennyire nyomják le az árat felőlem 10 Ft is lehet akkor majd még veszek mindenféle árszinten elteszem és majd jövö ilyenkor amikor már eredmények is vannak és reményein szerint 50 is lesz akkor gondolkodom esetleg eladáson de lehet akkor se. Nekem ez a véleményem.
EGyszer már kértelek, hogy indokold meg a személyeskedésedet. Nem tetted. Most pedig rám aggatsz valamit ami pedig nem igaz. Sőt azért írogatok Rallymannek, hogy egyszer végre indokolja már meg, hogy hogyan képzeli azoknak a papíroknak a visszavásárlását amit ahhoz kell eladni, hogy az ár pl. 22 legyen. De azóta már 20-at is írt.....jövő héten lehet, hogy 15-öt fog. De nem válaszol semmire...csak hajtogatja a magáét. Légyszíves ha megkérhetlek fejezd be a velem való személyeskedést. Előre is köszi. AZ indokom ammi miatt el is hiheted amit mondok pedig az, hogy én nem adtam el senki miatt itt a fórumon papírt ...sőt....vettem és venni is fogok.
nem mindenki 5 évre veszi a pappert phylaxxxa...jól átvertétek őket 40től lefelé...ennyi...most is agyon dicséritek, mikor hatalmas pince lesz e hónapban...nem kellll az etetés!!!
22
22
22
22
Törölt felhasználó2007. 11. 17. 19:14
biztosan phyla részvényt igértek...
Törölt felhasználó2007. 11. 17. 19:12
hol kell mintát adni?
mert aki optimista, szerintetek biztosan doppingolt:)))
Miért szálltak volna ki? Nagyon szép pénzt fognak keresni.....de aki rád hallgat ....nos....közülük jópáran hoppon fognak maradni. Ez a különbség. De Te nem gondolkodsz csak azt a pár darab papíodat szeretnéd megvenni. AZt hogy ahhoz hány milliót kell eladniuk az embereknek és azt hogyan fogják tudni visszavenni....na de hagyjuk. A múltkor a következő hét volt....aztán a hónap folyamán...most a hónap vége.....aztán biztos majd jövő év lesz.
Erősödő Phylaxia