Oké, Merenyi segítségével kiszámoljuk az alját. Tehát 16+32/2=24(egy esetleges leöntésnél). :))) Viccet félre téve:
Ha valaki vett tegnap egy milliót 27-en akkor annak talán ugyanezen az árszinen megéri még venni. Tehát, ha van még rendesen a pénztárcában, akkor oda be fog állni vételre. Megéri e vajon 28-on is venni egy milliót?
Törölt felhasználó2007. 11. 20. 09:02
Robi, ezt a 32-t csak úgy éreztem a részvények kijövetele előtt, de aztán nincs kizárva egy öntés 16-ig, persze ez már az én túlzott félelmem.
Rapista. kb. mikor lesz az olasz cég avatása? Miért most lesz a ceva-per, amikor azt jövőre mondták?
becslésekbe nem bocsátkoznék...
magamnak kitűzök célárat, de másokkal nem szívesen osztanám meg, mivel sajnos nincs ráhatásom-----------és rálátásom is korlátozott...
a 28 bíztató lehet...........és véleményem szerint azt jelenti, hogy a pufferek feljebb tolódtak illetve lassan kiiktatva!
Miért?
- egyik verzióm: kifogyott a munició! elfogyott az erre szánt pénz...........ugyanakkor, aki el akart adni----------már megtette!
Ijedtében? másra kellett a pénz? unta?
- másik verzióm: megszerezte a poziciót, amire vágyott azaz elegendő papiron ücsörög és így érzi jól magát...
mellesleg rájött, hogy a saját vagyonát leértékelni...........enyhén szólva luxus!
hogy lesz-e, ill. lesznek-e 5% -os bejelentések? egy vagy több kézről van-e szó? feltehetően egy kézben nem lehet, hacsak nem akar bírságot fizetni(?)
Tehát van egy tulajdonosi réteg, nem mondom, hogy csoport, mert az öszehangolt szavazásra utalna(!), amelyik rájött, hogy olcsó (volt) a papir!
Lehet még mindíg olcsó, de akkor megint azzal vádolhattok, hogy rábeszéltem valakit!
Most még azt sem mondhatom, hogy vételen állok-------------de határozottan állíthatom, hogy csak a jegyzés előtt adtam el és akkor is más részvényeket főleg...amelyekben most nem ülnék ilyen nyugodtan:))
Ezt is állíthatom!
Aki bevásárolt és feltehetőleg aki még mindíg a vételi oldalon áll, a per és az olasz üzlet miatt jól, nagyon jól járhat!
A keleti és észak-európai piacok megdolgozása szerintem nem lesz túl nehéz feladat...........az ukrán piacon kiváltani az eddigi disztributort feltehetően küszöbön áll!
Pl a Sintofarm ukrán cége(?) vagy az eddigi végfelhasználókkal alapíandó cég(?)
A látszólagos csend a hivatalos eljárások végrehajtása miatt keletkezett, biztosan kell még néhány papir és technológiai lépés az olasz termékek hazai gyártásának megkezdéséhez...........aláírás megtörtént, nem olvastam, hogy mennyire konkrét és számszerűsített........TP színrelép megfelelő időben!
Tehát a trend emelkedés, még akkor is, ha a zárókat beállítják a gyűjtögetők!
Technikailag sem lehetetlen, de az nem az én műfajom..........minden esetre, örülök, hogy nem álltam be a pánikeladók közé, türelem............ez a stratégiám!
Merenyi, szóval most 32 lesz?
Ezt nem értem, Gazdik Pisti (Rally man) 22-t mondott novemberre. Akkor az elmarad? Vagy most mi van?
Mondjuk nekem a 32 jobban tetszene.:)
Én a 26-helyett vettem meg 28-ért sebaj az átlagom így is 25,5.-. Napözben fél órát nem voltam a gép elött és lám, pedig 26-nál már bent álltam péntek óta, pár ezer darab lehetett elöttem. Én sem mertem megvárni a 28.-át, szerintem is up lesz a bevezetés elött!
én ma megvettem 25 helyett 28-ért... nem bízom a 25 bent, legalábbis abban, hogy ott jutna nekem is; 900 db-bal kevesebb, de majd begyűjtöm, ha mégis lemenne addig, vagy alá...
Törölt felhasználó2007. 11. 19. 18:04
az igaz, hogy én is, szinte mindenki érzi a levegőben a 28-a előtti 32 Ft-ot
Törölt felhasználó2007. 11. 19. 18:03
lehet, de a 27 Ft-os zárás a péntekihez képest akkor is 0%!!!
Erősödő Phylaxia