Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:45
Előzmény: #37319  Törölt felhasználó
620829: :) ez a sok felkiáltójel, és a stílus... enyhén szólva gyanus...
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:42
Előzmény: #37315  Törölt felhasználó
Művezető !!!!!

Köszönet a szép és nagyon tartalmas hozzászolásodhoz!!!!!

Nekem még soha sem volt.......de úgy látom ,hogy nemsokára lesz!!!!!

Azért íhatnál ide...hogy valóban szakmai topic maradjon!!!!

Sok-sok pénzt mindenkinek!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:38
Előzmény: #37314  Törölt felhasználó
Üdv Művezető!

Kácsor papírjai miatt aggódtál korábban is, ezt legalább kipipálhatod!

Üdv.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:35
Előzmény: #37315  Törölt felhasználó
Pityu: jól látom, valami "vérzést" említettél?... hmm... kiváncsi lennék, a 30-50-ember közül, akit nap mint nap idegesítesz, mennyi a csunya, gonosz, rosszindulatú... ;) Nem lennék e helyedben.

Sok szerencsét.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:33
Előzmény: #37312  Törölt felhasználó
novotred!: DDD

hol voltál te akkor! :DDD
ovoda???

persze akkor nem szoltál, nem is tudtál még akkor tanultad az ABC t! !:))

de igy utolag én is tudok mondani részvényeket!
OTP! :D 5200 röl!
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:31
Előzmény: #37313  Törölt felhasználó
n e m á r ! ! !
azért csak van valaki, aki kedvel és szeret???!!! :)
jelentkezzen itt a fórumon!!!
légyszilégyszilégyszi

22
22
22
22
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:30
Üdv Mindenkinek, szia Luigiano!

Az utóbbi idõk történéseihez nem szóltam hozzá, de természetesen figyelemmel kísérek minden mozdulatot a céggel kapcsolatban, a fórumot is olvasom rendszeresen,
és most lenne egy kis idõm, hogy én is leírjam gondolataim:
-mikor Tóth Péterrel (T.P) személyesen beszéltem Bábolnán, csak egy információra voltam kíváncsi. Mennyire lehet számítani Kácsor Ferenc befektetésére-(ugyanis volt egy infóm, hogy meg akar szabadulni a részvénycsomagjától, de errõl írtam is kb. 2 hónapja)-nos T.P. ha nem is teljesen de megnyugtatott, idézem „ lehet kezelni a Ferit”. Azóta tudjuk K.F. kiszórta a pakkját, ezzel magával rántva az árfolyamot és persze sok kisbefektetõt. Ez a lépés természetesen nem csak minket, befektetõket, de magát a cég vezetését is eléggé meglepte, olyan hátbatámadás szaga volt a dolognak De nézzünk egy kicsit a dolgok háta mögé. A legjobb tudomásom szerint, 10.09.-én a –egy nappal a bábolnai üzemavató elõtt- volt egy rendkívüli igazgatósági gyûlés, ahonnan Buczi Miklós ajtót becsapva távozott. Valahogy nem egyeztek az érvek, és akkor lehetett tudni, ha nem megy barátságos közeledéssel, menni fog ellenségessel. K.F.- nek pedig nagyon is jól jött, ha van valaki aki egyben felszippantja a részvénycsomagját-bár a forgatókönyv már meg volt írva, csak az idõpont jött egy kicsit elõre-és nem teszi ki magát a bevezetés veszélyeinek, természetesen B.M. is jól járt, hiszen õ meg megmondta 25Ft körül akar (és fog is) vásárolni. Én személy szerint nem gondoltam, hogy ilyen hamar leviszik az árfolyamot erre a szintre….
A második dolog: maga a cég vezetése, és természetesen a befektetõk is elég nagy súlyt fektetnek a nov. 28.-án történõ Legfelsõbb Bíróság ítéletére. És tételezzük fel, kedvezõ ítélet születik a Phylaxia Pharma Nyrt. számára, akkor azt már a magyar bíróságokon nem de gondolom az EU tagságnak köszönhetõem minden bizonnyal Brüsszelben megtámadható, és húzzák még elég sokáig…Szerintem ez a részvény és ez a cég átlépett már azon hogy az árfolyamot bírósági perek és idõpontok határozzák meg…
-inkább emeljünk ki egy nagyon fontos információt a 86 oldalas tájékoztatóból, aki ha figyelmesen elolvasott észre is vett-86/23 oldal: „A hatósági engedélyezési eljárás a közeljövõben lezárul, melynek következtében újraindulhat a gyártási tevékenység az üzemben, az idõközben törzskönyvezett új készítményekre is kiterjedõen.” Szóval a törzskönyvezési procedúra lezárult-ami nem kis szó hazánkban-. Én inkább ezt a mondatot tartom hírértéknek mindenek felett…
-és utoljára az új részvények bevezetése. Nem lehet tudni ezen a szinten ki vagy kik, fogják „szórni” . Sok speki, befektetõ beszorult és már alig várják, hogy szabadulhassanak, mert nem erre számítottak, egyszóval csalódottak. Már akár õk maguk is okozhatnak drasztikus esést, és természetesen ezt még B.M. meg is fogja fejelni, kihasználja a lehetõséget minél, olcsóbban vásároljon. De az én félelmem inkább, az hogy az apportosok fognak szórni. Ha tényleg igazak voltak azok a híresztelések, és drágán lettek fogadva az apportok akkor a Gonda házaspár kb 7 millió részvényét, az Euro Generál Építõ és Szolg. Kft kb. 3,2 millió részvényér még 25ft alatt is eladhatják, hogy veszteséget nem szenvednek….
Nos nem sokára elválik merre is fog rövid, távon haladni a részvény árfolyama, de hosszú távon szerintem többszöröse lesz a mostaninak…..
Ja! És még egy észrevétel. Jó lenne ha ez a topik nem személyeskedésbe menne át, hanem ténylegesen a céggel foglalkoznánk....Szerinten ez lenne az itt lévõknek az érdeke.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:29
Előzmény: #37309  Törölt felhasználó
Az azért életszerű, hogy téged többen is rühellnek, nem kell ahhoz duplikálni magam bodry, hogy más nick alatti negatív véleményt olvass magadról.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:28
Előzmény: #37307  Törölt felhasználó
ott van pl. novotred!
humet után a leg.....abb papper! luffancs!
2600ról -50 % lesz...szegény szerencsétlen robcseee agyvérzést fog kapni, csak még nem tudja!
Előzmény: #37300  Törölt felhasználó
Fiúk !!!

Ezt így , ahogy eddig leírtátok ki kellene egy könyvben adni...az ötletért természetesen a 20%---engem illet!!!!!
Ha pedig komolyan csináljátok....szerintem ennyit nem ér!!!!

Aki az itteni infok alapján vesz vagy elad ......az megérdemli magát........csak azt lehet befolyásolni...aki maga is hajlik azt a valamit megtenni...véleménye meg lehet!!!!!

Szóval én pacifista vagyok!!!!

TŰZSZÜNET::::BÉKE ::::ÉS SOK:::SOK HOZAM!!!!!!

A pénz legyen veletek!!!!!
(meg persze végre egy kis elő mikulásrally sem ártana........még hiányzik a terepjárómról a téligumi!!!)

Csak vicceltem...nár 3 éve megvettem az autómmal együtt.......de az enyém sajnos részlet.....havi 100eze 5 évig...még 2 hátra van......szóval intézzen már valaki egy kis Rallyt---adok 10%-ot a nyereségemből......majd én befizetem azután is a 20% forrásadót!!!!!!
JELENTKEZŐ!!!!

Sok pénzt mindenkinek!!!
Előzmény: #37308  Törölt felhasználó
nagyon fején találtuk a szöget ,hogy még mindig győzködöl itt minket! :DDD
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:27
Előzmény: #37307  Törölt felhasználó
Én egy nick-kel vagyok fenn, az előbbi hsz-ból is kiderült, egyszerre nehezen tennék fel 2 hsz-t.
De engem itt többen ismernek, nem 2 nick-ezem, nincs rá szükségem, a véleményemet ezen az 1-en is ismered.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:27
Előzmény: #37304  Törölt felhasználó
"profi,meg néha néha elszórok egy infót."

na ezen jót röhögtem!!!
egy szavadat sem hiszik már el neked!

ember ,nézd már meg miket írtál!!!

amúgy ,belőlem nem tudsz kiprovokálni semmit sem!

Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:25
Előzmény: #37306  Törölt felhasználó
ááááááááááááááááááááá
itt van a kis genis robcseeee is :Ö
sajna luigi :)
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:24
"de vigyáznom kell, mert megütöm a bokámat!"

Hmmm. Hát ja.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:24
Pityu, ezek után nem lennék a bokád helyében ;)
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:22
Előzmény: #37301  Törölt felhasználó
Én profi vagyok koi! :)
Ne aggódj! Ide csak szórakozásból járok, nem teregetem ki a lapjaimat!
Néha néha elszórok egy-két infót, de vigyáznom kell, mert megütöm a bokámat!
Téged nem sokra tartalak, semmit nem tudsz felmutatni a személyeskedéseken kívül!
De élvezem a gyerekes kirohanásaidat....:)))
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:21
most eladja autoját, szülei házát,és elkeseredet ,azért rinyál itt!

inkább elmenne dolgozni mint hogy eladja az autóját!
mi lesz veled igy rinyaman?
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:16
Monnyuk a 170-is kárcsúú!
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:16
Előzmény: #37299  Törölt felhasználó
a helyedbe én is abbahagynám a vitát!

tényekkel meg érvekel már nem tudsz vitatkozni csak hajtod a magadét !
a sok sületlenséget!

nem vetted még észre hogy állandoan kitérsz a tények és az érvek elöl?
tippelsz csak aztán ha nem jön be odébbállsz ,ezt csináltad a humet topikba is!

most jössz a szüleid házával!
kérdezte valaki?senki!
nem a házadtol leszel hiteles rinyácska!

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek