azt nem értem, hogy egy eggyel ezelőtti tájéztatásban a máj 30-ai is szerepelt, vagy nem , vagy mi, vagy hogy?!?!?!?
akkor most azzal mi is van? mmm
nem értem én ezt.....
a nyáron is ott volt a puffer 5 mó db 38-39-40 árfolyamon bebetonozva...
és kiderült, hogy a HATÁS volt a pufferolás a SZÁNDÉK: KF szőlőbirtokba történő befektetése...........namármost a két szándék valahol találkozott és egymást erősítette..
Lehet, hogy a pufferbe a pórul járt vevő is besegített fagyasztott vagy kölcsönbe vett részvényeivel:))
Még most is bent állhat a vételi oldal HÁTTERÉBEN...hiszen elég egy telefon a brókernek! vagy a Buy ill. Sell gomb a megfelelő időben ÉS MÁRIS MANIPULÁLTA A PAPIRT VALAKI..
Egy biztos, ha nem volna fantázia és lehetőség a papirban az ilyesféle "fordított árfolyamkarbantartással" senki sem vesződne...!
Itt a hír a BÉT-en!
"Tájékoztatjuk a tisztelt befektetket, hogy a KELER Zrt. eljárási rendjének
megfelelen a Phylaxia Pharma Nyrt. HU0000089289 ISIN-azonosítójú
törzsrészvény-sorozatának a Budapesti Értéktzsdére bevezetett törzsrészvénysorozatra
(ISIN-azonosító: HU0000088414) történ átalakítására, valamint a 2007.
július 26-i és 2007. augusztus 21-i zártkör alaptke-emelések keretében kibocsátott
részvények keletkeztetésére (rábocsátására) 2007. november 29-én kerül sor."
Ha figyelmesebben olvasod, amit írtam, ott az van, hogy megszületett a megállapodás, de ennek a pontos hivatalos szövegére várnak, amit -szerintük- napok alatt meg kellene kapniuk. (ez a megállapodás a phylaxia részéről kiadandó tájékoztatás pontos szövegéről szól (ha jól értettem) Nyilván (ez megint az én következtetésem) hogy a tájékoztató szövegében szerepel a kereskedés megindulásának dátuma....
Nem akartam regényt írni, de kb 20 perces telefon volt, ahol szóbakerült az is, hogy törvényes-e az, hogy így elhúzódik a dolog... Erre a válasz annyi volt, hogy a kibocsájtástól számított 90 nap a keret....
Hy!
Örülök, hogy itt mindenki olyan optimista...:)
Mi lesz ittttt?
Lassan a 26nak kánye munye! Ezután oldalazunk oldalazunk, majd hó végén zutttty pince lesz. Csak az a kérdés, hogy medddig maradunk a hideg nyírkos pincében! hmmm?
22
22
22
22
Erősödő Phylaxia