Felfelé?????????????????????
Ez nem a PpLAsTTT topiccccs pistabá!!! :)
Ez a hónap a menekülés hónapja! Nincs még vége a további esésnek (ami ugye 40 ft-ról indult), szakadunk tovább!!!! Nem kell senkit bíztatni a vételre!
Akinek van kis sütnivalója, és tud gondolkozni, az
látja, hogy LEFELÉ! LEFELÉ! LEFELÉ!
MENEKÜLÉS!!!
22
22
22
22
Dehogyis. Szépen nyugodtan lehajták nekünk a hatvanasok az árat....mi pedig türelemmel vásárolunk. Szeretsz vásárolni?
Törölt felhasználó2007. 11. 17. 23:12
Köszönöm aki befektetési céllal van itt és nem mindenféle másért.
A befektetés gondolatát és azt,hogy jó e nem az határozza meg,hogy itt ki mit irogat.Mert ha én ez alapján döntenék hmm....
Amikor a novotrade-ból lett Genesis sokan azt sem tudták miről is van szó.Én már akkor gyüjtőgettem 200-400Ft körül.
És gondolom a sok pancsermeg megvette meg a sok anyázó 2500Ft körül.Akkor sem döntöttem másképp csak ahogy szoktam.És ez a phylaxiánál sem fog változni vagy tévedek vagy nem. a Genesishez is elég volt az a 12 hónap,hogy kiforrja magát.Azt ott még most sincs semmi nem ,hogy gyár.De azt elmondom ha a Genesis is az elvárt szintemre leesik :):) megint veszek majd belőle.Nem irogatni kéne itt baromságokat szerintem ezen a fórumon inkább tapasztalatokat kéne cserélni meg mondjuk okosságokat írni.Ezért nem irok én sem és szerintem sokan vagyunk így mert a marhaságok írogatásával nem lesz tapasztalat és akkor mi hozza a hasznot?!?!?
Hal'istennek vannak meg jozan gondolkodasu emberek!
Nagyon osztom a befektetesi taktigad es az erveleseidet!
Sajnos ez a topik sok pihentagyubol all akik egymasnak uzengetnek igy sok eszmecserere nincs mod,inkabb a szemelyeskedes folyik,igy tok jo ha valaki valami ertelmessel rukkol elo ezen a forumon.
Kedves Bela1974 en is hasonlokeppen gondolkodom es az eltelt 7 evben mindig szep haszonnal bucsuztam az olyan papiroktol amiket olyan megkozelitessel vasaroltam mint te!
Sok Sikert!
Vihar egy pohár vízben, amit Ti itt müveltek!!!!
Majd ha ez e topic kihalt /mindenki tönkrement/na akkor majd megindul a Phyl,
de ez min. 2 év. Addig szívás a köbön!!!
Hazudsz !!! És mostmár tényleg megértem, ha valaki megharagszik rád. De kedves 2222, ha olvasod ezt, az nem én leszek......ezek után megmondom őszintén nincs értelme semmiféle kommunikációra Rallymanóval és be is szüntetem. Ennyi.
Folyamatosan vételre buzdítottad a népet!
Na mindegy...csak nehogy én legyek a ludas ezért is...:)))
Vétel 22ön mindenkinek! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd meglátjuk!
Nem jött be április óta ez az UP UP UP szöveg....jobb ha hallgattok szvsz!
Erősödő Phylaxia