Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 16:04
Előzmény: #37339  Phylaxa
Épp erre ment ki a játék, most fognak bevásárolni!!! :-)))
Lent, lent, lent, lent a pincében!
Phylaxa 2007. 11. 17. 16:02
Előzmény: #37337  Törölt felhasználó
Na ha ennyire vágod a témát akkor mondd meg hány millió papírt kell eladnia valakiknek, hogy 22-őn BM meg tudjon venni 20 millió papírt? Ha nem számot írsz akkor ne is írj semmit. Fingod sincs neked semmiről sem.....csak azt nem értem, hogy minek nyomod a süketelést?
Phylaxa 2007. 11. 17. 15:55
Előzmény: #37336  Törölt felhasználó
A funda az mozgat ....nincs mese. Ezért kockázatos néha a TA....beüt egy hír és annyi. De azért többségében bírom a TA-t. Jól működik.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 15:53
Előzmény: #37334  Törölt felhasználó
:) huh richter gyóóógyszeres? :)
Egyébként KF és BM oda helllyezi az árat, ahova csak akarják...és mindenki tudja egy két optimista kivételével, hogy most hova tart az ár...
22
22
22
22
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 15:40
Előzmény: #37335  Törölt felhasználó
Gyógyszer témára visszatérve!

Richter is gyógyszeres ,2 napja megy is ,mióta megvolt az a hír!:))
hiába van hitelválság,és usa brummogás! :D
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 14:06
Előzmény: #37334  Törölt felhasználó
Persze, hogy egyik sem tudhatja előre!

KF valahol biztosan szőlőbirtokot vett............lehet, hogy Micsurinnal társult és az Antarktiszon :)))

(ennyi gonoszság belefér-------ennyi szívás után!)

BM pedig felköltözött Bpestre, hogy közelebb legyen a tűzhöz, amit ő gyújtogatott!

(jaj, a májam...még odaég! vettem a csarnokban egy kis libamájacskát:)))
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 14:01
Előzmény: #37333  Törölt felhasználó
a múltkor éppen erröl beszéltem hogy a sértödötség és balekság nem kerülheti el még BM et sem!

BM is eladta 70 nél,kácsor meg most!
BM már tudjuk hogy tévedet,mikor utána joval fentebb ment az árfolyam!
utána meg garanciát vállalt a jegyzet papírokra mindezt ugy hogy csak utolag szóltak hogy na most lehet annak jegyezni akinek volt!!:D
szoval most meg kell neki a phylaxia részvény!:)))

persze ebböl következtetni nem szabad!
még KF sem tudja hogy jövö honapban hol lesz az árfolyam!

Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 13:28
Előzmény: #37314  Törölt felhasználó
szia ! Művezető !

Nagyon érdekes kiemeléseket vélek felfedezni!

Egyrészt a KF ügye, az ő dolga, de visszagondolva arra, amit nekem mondott, nem volt egyértelmű, hogy tartani akarja - habár úgy is lehetett érteni...
Valami szőlőbirtok vételéről is hallottam később ciripelni....és tényleg odaígérhette, mert másnak egy kézbe nem adta át, pedig kérte!

A veszély az érzelmi oldalon van, mind a kicsik részéről, mind az esetlegesen sértődősek és a balekok részéről....!
Volt, amikor a sértődöttek és a balekjaik együtt muzsikáltak....

Palota: nem hiszem, hogy érdeke lenne a piacvesztés-----------ha ugyanis tartásban állapodtak meg....és a szinergiák miatt értékesítési csatornák nyíltak előttük......nem a gumi fronton, a csomagolóanyag és a keverőgépsor tekintetében...
Dabassal egymagukban nem veszik fel a versenyt, de ezzel a háttérrel.........mindenképpen!

Egyébként leírtam többször is, hogy nem mindenki olyan gazdag, amilyennek látszik, illetve aki magánemberként jómódú, az nem biztos, hogy befektetőként tőkeerős.........sőt nem mindenki az ebben a történetben, akinek látszik...........

Itt minden a törzskönyvek körül forog, nemcsak a CEVA-téma..
Az olaszoktól kezdve..............másokig, akik nem biztos, hogy szakmabeliek..........mindenkit a törzskönyvek érdekelnek, mivel a gyógyszer és a vakcina a legdrágább K+F ! nemcsak a humán, amiért ölni sem restellnének...(van egy mondás, ha gyógyszerben vagy érdekelt, vegyél páncélozott mercit::))))..........

Magyarországon sokminden nehezen indul,
a működési költségek kitermelése nem probléma.........a terjeszkedéshez akadnak partnerek...........kül- és belföldön egyaránt, nyugaton és keleten, délen és messze délen!

Fékezni nem lehet már a kapcsolatokat és azokat is meg lehet keresni, akiket eddig - ezért vagy azért esetleg visszautasítottak!

TP tényleg ismeri a gyártói piacot.........és a felvevő piacra is mégtöbb gondot fordít - személyesen! Az utazásai és utitervei a neten fent vannak és gondoljátok, hogy mindenről előre kikotyogja a részleteket..?

A Palota szerintem a gumiügyletekből tőkét és eredményt hoz, ami a konszolidáltban megjelenik...

Visonka...nyereséges volt és lesz, értékes a terület, a pellet-ügy akár így, akár úgy...de pénzt hoz!

Kapcsolódó beruházások és további akviziciók nem zárhatók ki, technológia is van a kézben, nemcsak törzskönyvek...

A tőzsdei bevezetés....egyik napról a másikra nem lenne értelme erőltetni...ha nyugaton magasról indul a papir és nem szakad be az árfolyam.................legalábbis érdekes lesz!

Részemről tartom a papirt, mert mint befektető ismertem meg a céget és a cég engem.............ötleteim nekem is vannak...
és most itt látok a megvalósulásra lehetőséget!
üdv A GYŐZTESEKNEK !
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 12:56
Előzmény: #37330  Phylaxa
Szia Mindenki !

Szerintem az a legjobb , ha valaki zavaró , azt nem kell figyelembe venni!
Ennyi!

Engem is szidnak a ricsi topicban , mert lemertem írni , hogy az lenne nagy szám tőle , ha már 60000ft lenne , hiszen múlt év májusában már járt 50000felett, azóta az elmúlt másfél évben egyszer tudott 40000-re feljönni , néhányszor 39000-ig , és most , hogy ehhez az értékhez képest emelkedett 2%-ot( a banki kamat erre a periódusra netto 11-12% lehetne)ugyan ne lehyek már negativ!
Én mindig megvettem 36000 alatt és 39000-ig többször is kiszórtam....de amit ott leírtam az még sajnos realitás !
Lehet , hogy óriási felemelkedés előtt áll , de akkor már az OTP legalább 12000-en gog állni stb.
Ezt csak azért írtam le , hogy a vélemény különbség azért konszolidált keretek között megvalósítható és értelmezhető .

Nekem még nagyon sokat kell Tőletek és autodidakta módon is tanulni ,mert nagyon élvezem ezt a közeget....de jól menő kereskedőként nehéz néha a kufár lelkem nem beletenni ebbe az egészbe !

Igazatok van egyébként a 37 fokban , mert a 60 fokos infraszauna után az is jó meleg érzetet ad .

Bocsi a sok írásért- én mindig békepárti voltam , ugyanakkor a túlzott magabiztonságot( főleg ha az alapoknélküli) sohasem szerettem.

BÉKE_EGYMÁST SEGÍTÉS_SOK NYERESÉG

egy a cél a kitömött erszény!

KOI!
Olyan szívesen kérdeznék Tőled priváte néhány dolgot , nekem nagyon bejön ahogy és amit írsz---persze a döntés az enyém---de nagyon szívesen meghallgatnám néhány dologban a véleményedet---én még csak két éve tözsdézem és sok mindent kell bepótolnom.Én egyébként szegedi vagyok .

Phylaxa 2007. 11. 17. 12:43
Előzmény: #37330  Phylaxa
Nagy meglepi lenne, ha a nagyobb tételek már a piacon lennének? És 140 felett keltek volna el?
Phylaxa 2007. 11. 17. 12:31
Előzmény: #37314  Törölt felhasználó
Szerinted akitől esetleg tartasz, hogy a bevezetésnél a piacra önti annak megvan még? Csak azért kérdezem, mert honnan tudod, hogy az elmúlt két hónapban nem forogtak-e már " jegyzett" részvények a parketten?
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 12:25
Előzmény: #37328  Törölt felhasználó
Nekrológ:
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 12:07
Előzmény: #37326  Törölt felhasználó
620829!

láthatod hogy te ,meg én ,meg mé g sokan mások tudunk felnőt emberként komunikálni!
sajnos vannak emberek akik a határokon túlőnek!
jó ,kis hucutság ,bohockodás belefér ,de amikor valakinek ez a hobbyja hogy ha már a humetben nem tudot érvényesülni mert ott 50 ft rol rinyált akkor átmenjen egy másik topikba és beleköpjön mások értelmes komunikáciojába!

Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 12:04
Előzmény: #37325  Törölt felhasználó
Ez nem lehet gond 620829!

Legyen legalább 38 fok, úgy az igazi.
Egy problémával kevesebb.
:o)
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 12:03
Előzmény: #37325  Törölt felhasználó
620829!

sajna ezt a topikot megszállta az ördög!

láttod otp s topikba ilyen nincs!
kulturáltan tudunk beszélgetni!
ezt a rinyaman embert azért kellett helyre rakni mert rászolgált bunkoságával!

nemrég még csupasz rinyman volt!
most már "-" sok ilyen jelet összegyüjtött a sok kimoderálásbol!
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 12:00
Előzmény: #37322  Törölt felhasználó
Kedves Robcsee !

Kérlek ne gyártsál
Magadnak viziókat...az itt megszólaltaknak nem vagyok az alteregója.......csak imádom , amikor emberkék olyanról veszekednek---civódnak , aminek ha igazán emberként , felnőttként gondolkodom ,semmi értelme!

Poénkodásnak persze kiváló!

Mindnyájan pénzt akarunk keresni , mindenki más összeggel játszik , nincs jelentősége!

Én a sok felkiáltójelem ellenére azért vagyok itt , hogy ne unatkozzam , hogy az adrenalinom kiélhesse magát , és , hogy az agytekervényeimet is megmozgassam.

Szerencsére , 45 éves koromra anyagilag a legnagyobb problémám az , hogy a Hydropool névre hallgató pezsgőfürdőm , ha egyáltalán használni akarom , 36-vagy 37 fokosra legyen felfütve!

Ezt naponta megköszönöm A jó sorsomnak....de az anyagiak nem fontosak , embernek maradni és nem belelátni a rosszat valamibe , ahol nincs , az fontosabb!

No :azért a motto a régi: sok-sok pénzt mindenkinek!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:57
Előzmény: #37323  Törölt felhasználó
most gondolkozik mit tegyen!:DD

összevereteti magát hogy benne legyen a tényekben!
majd azt mondja,nem tudja hogy kik verték meg! :D
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:55
Előzmény: #37322  Törölt felhasználó
luigiano :) lehet, hogy kihal a fórum :)
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 11:50
Előzmény: #37320  Törölt felhasználó
Érdekes Robcsee, ez nekem is bevillant.
Kiváncsi vagyok, ha Tony célhoz ér, hány "kolléga" szünteti be tevékenységét. De ez a Tony megy mint az állat(nem 170-nel)
Phylaxa 2007. 11. 17. 11:46
Előzmény: #37311  Törölt felhasználó
Lesz rally.....de man nélkül. Ennyi. Egyébként Rallymanó figyelj oda, hogy miket mondassz, mert kiderül belőle az is, hogy el sem olvasod a hozzászólásokat. Remélem, hogy minél kevesebb embernek okoztál kárt. Én például azért jegyeztem papírt mert bízom a cégben, hogy végre elindul és fejlődik. Vagyis egy két éven belül átértékelődik a befektetők szemében és természetesen ez az árfolyamában is tükröződni fog. Tehát a hozzászólásaim végig a tartásról szóltak. viszont amikor elindult lefelé valószínűleg KF eladásai miatt, nos azóta igen vásárolom ismét a papírt és nem riogatok senkit mert venni szeretnék. Tehát, hogy értsd: Ne adja el senki a papírt ezeken az árszinteken, ha nincs rákényszerítve.És igen.....ha teheti vásároljon. Nagyon jó áruk van most a papíroknak. Valószínűleg már nem sokáig.

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek