Igaz, hogy TP határidő naplója teli van tárgyalással...........és szerintem a vételi kedv azért nem jelentkezik, mert az elemzők azt sulykolják a bizonytalanokba:
lám-lám még a blue chipek is megérzik hogy amerikában tüsszentenek...
LEHET, HOGY VAN MÉG IDŐ FELSZÁLLNI A VONATRA, nem vitatom, hirtelen megugrásra nem vártam, hiszen az akviziciók és a negyedelés felhúzták az árfolyamot..............de most már láthatja mindenki, miért volt a fényes avató Bábolnán!
Az egri ünnepségre már fényesítem a csizmámat...........és őszintén kiváncsi vagyok, mit és mikor kezdenek ott gyártani!
Biztosan folynak háttértárgyalások.......szerintem egységes akarat is kellene................most mindenki a kicsik és egyes nagyobbak megmámorosodtak a pénz szagától..........és kiforgatják a zsebüket........szórják és veszik a papirt...............azaz hogy: EDDIG VOLTAK ELADÓK A KÖNYVBEN ÉS KÖNYVÖN KÍVÜL....a feléledt öntőbrigád lehet, hogy kifogyott vagy várják ők is a hírek hatását az árfolyamra.....
Kösz Sly, pedig ki is nyomtattam a tájékoztatót, csak azt hittem valami új van, amiról nem tudok.
Mummy illene is, hogy a mikulás hozzon valamit. Én még hiszek benne.
Oly annyira, hogy évekig én voltam a mikulás.
Jártam ki gyerekekhez sok-sok helyre. Jó volt.
Ja és ők is hittek bennem.
Az árfolyamal kapcsolatban sajnos én nem igérhetek semmit. De szóljunk egy másik mikulásnak, aki többet tehet!
Pl. B. Mikulás.:)
Szerintem ő képes lenne hatást gyakorolni az árfolyamra.
Rapi, én csak azért nem veszem most még, mert azt látom, hogy erősebb a félelem a szívekbe, a sok jegyzett papír miatt, mint a hosszú távú fundás várakozás.
Tehát most nem nagyon mernek venni.
Akkor mit fognak csinálni?
Vagy öntik, vagy itt vávozunk.
A másik meg hogy még biztosan van, aki olcsóbban akar venni, és meg is fog érte tenni mindent.
Szerintem van még kv. egy hónapod kb. hogy a pénzed befektesd.
Sly, ha igazam van akkor én fogok vele többet, ha tévedtem akkor te.:)
Ilyen a tőzsde, utólag vagyunk csak nagyon okosak. Most meg az esélyeket latolgatjuk.
Valójában a fene tudja most még hogy kinek lesz igaza. Ha felfele megy az is jó nekem, mert sok a jegyzett papírom, ha meg le akkor a tőkém másik felével kompenzálok. Hát most ez van. A fejekbe ha belenézünk akkor lefelé lehet várni, de úgyis a pénztárcák fognak dönteni.
szerintem már csak bort öntenek vagy inkább töltenek, fejtenek, deritenek, palackoznak ...
valaki csomót akar kötni a szalagokra, de TP makacs ember és csak a "nemzeti színű" szalagra figyel........igaz most ez egyszer a szineket oda-vissza összerakta :)))
várok egy kis pénzt, félek később jön a kelleténél.........30-31 nekem beszálló szint,
senki ne ugorjon a kútba........ha azt hiszi én kútba ugrom, akkor se :)))
Teljesen igazad van Rob, nem bántani akartalak. Nekem nincs ekkora merszem, hogy eldobáljam most a papírjaim egy jobb beszálló reményében. Már párszor ráfáztam, ezt most kiülöm.
Koi, te régi mototos vagy.
Lehet, hogy igazad van és fentebb kell visszavennem. De most inkább úgy gondolom, hogy tévedsz, és jobb hogy eladtam. Túl erős még az eladői oldal. Főleg a láthatatlan. HA tévedek, akkor kevesebbek kerestem így viszont nem bukok..:)
Sly, ha ebben a sávozásban és esésben is keresni akar az ember néhány forintot, akkor a "piac fejével" kell gondolkodni.
Hiába van sok jegyzett papírunk, az most nem tud profitálni, amíg ilyen a hangulat.
Ha piacra kerülnek a jegyzett papírok nem maradunk ezen a szinten. Addig sajnos még lefelé is megyünk. De ha valaki ügyes és van hozzá lé, akkor még lehet egy kicsit keresni is vele.
Erősödő Phylaxia