és ha KF megint tesz egy bejelentést 3 napon belül (azt hiszem ennyi a határidő), hogy vett 6 mó db-t 29-3031 beker áron?
ezutóbbi csak logikus feltételezés...valszeg 35 il. 34 volt az eladási ár, visszakereshető lenne itt! a "Vállalatok...elő napok forgalmi adatai.."
Vagy szőlőt vett, vagy visszaveszi!
ha valaki 20-30%THM feltételekkel kap jelzáloghitelt vagy...
elad részvényt és nem reméli hogy 1-2 év alatt 20-30%-ot emelkedik...akkor jól járhat, de akkor is, ha átmenetileg rv-nyel finansziroz és utána ahitelből óccsóóóóón visszaveszi............feltéve, hogy nem lesz nagy emelkedés???
A két hirdetés számai nem paszolnak egymáshoz. Miért?
Törölt felhasználó2007. 10. 24. 13:46
Üdv Mindenkinek!
Ezt lehetett várni, hogy Kácsor úr borít, esetleg az időpont meglepő. Én személy szerint későbbre vártam. Meglepett minket..... De egy borásznak, ilyenkor szüret után kell a pénz, és egy percig sem fog habozni az eladásokkal... Most a legfontosabb kérdés az, hogy vajon kinél is landolt az a cirka 4,2 millió részvény? Nekem van egy tippen! És még el sem kezdődött a játszma! Ha igy folytatódik az I.T-nak és T.P-nek nem lesz elég a Visonka Kft 16,8%-os szavazata. Kemény játszma kezdődik, hamarabb mint gondoltuk......Ja!!! És hol van itt az összefogás???
Azért nem adta el atöbbit, mert arra vár, hogy egy kicsit emelkedjen.
Ez az eladás 20 % esést okozott!!! ha tovább folytatja az eladást akkor most 25 lenne az ár.
Ezt magyaráztam már pénteken is,hogy ha egy nagyobb mennyiségü részvény jelenik meg a kinálati oldalon, és a vételei oldal nem szivja fel akkor esik!!!!!!!!!!!!!
ami még mindig érdekes, hogy sehol máshol nincs erről említés... pedig október 16-a már elég rég volt... mindegy, majd kiderül, hogy igaz-e vagy sem. Mindenesetre a Magyar Hírlapban megjelent, hogy ők honnan vették nem tudom...
Erősödő Phylaxia