Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:46
Előzmény: #33879  Törölt felhasználó
nem sok van 31-en!
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:39
.megérzés... mondjuk 140-ért akartam, de piacin így adta. jó papír az, valami hússal foglalkozik, az meg mindig kell.
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:29
Előzmény: #33875  Törölt felhasználó
Sintofarm TÖZSDE indexét valaki megtudja keresni?
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:28
Bboki. koi, köszi hogy nem link-eskedtek. A tőzsdefórum oldalait ugyanis mac-es (macbook-om van) gépen nem tudom elérni.
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:23
Előzmény: #33875  Törölt felhasználó
emberünk figyelemmel kíséri a cég életútját:

link

link

azért annyira nem hiszem hogy független :)
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:18
Előzmény: #33874  Phylaxa
egyáltalán nem volt megrendelés!
Phylaxa 2007. 10. 26. 14:15
Előzmény: #33872  Törölt felhasználó
A többi az nem megrendelésre volt?
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:15
Előzmény: #33872  Törölt felhasználó
országokbeli piacokon történő terjeszkedéssel már most is közel megháromszorozta alaptőkéjét!

300???
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:10
Hülyeség megrendelésre,tőszdefórum.
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:08
Előzmény: #33870  Törölt felhasználó
És milyen megfontolásbol vetted a FEVITA-t?
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:06
vettem 1000 ért fevitant és ezzel én egyedül felemeltem az árat 650%-sl, erre vagyok a legbüszkébb, amióta tőzsdézek, vagyis 2 hónap óta
Phylaxa 2007. 10. 26. 14:06
Előzmény: #33868  Törölt felhasználó
A kis tigris? Végre alakul a hangvétel is.
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 14:03
Előzmény: #33866  Törölt felhasználó
ez link jó ,köszi!!!!

A kispapírok mozgástere szűkült: a Phylaxia Milánóba megy? (2007. október 26. 13 óra 37 perc)

A kispapírok késnek, vagy sietnek és sokszor függetleníteni tudják magukat a tengerentúli sőt az európai indexektől. A kis- és középvállalatok gyengesége a hazai tőke méreteiből fakad, erősségük pedig a helyi viszonyok ismerete és a kapcsolati tőke - mondta el a Tőzsdefórumnak Radnai István független elemző.
A Rába-sztori összeomlása, egy felvásárlási várakozás zátonyra futása végül mégis taszított egyet a már-már túlélni készülő kispapír piac árfolyamain. Úgy tűnik most és rövidtávon mozgástér már, csak lefelé nyílt előttük. Rosszabbak lettek-e az eredmények és sötétebb a jövő, mint az első félévben, amikor csúcsot csúcsra halmoztak. A kispapírok éppen mozgékonyságuk miatt könnyen előre menekülhetnek, tőkeellátottságuk azonban olykor gyenge és így egymagukban, a saját hajuknál fogva, nem tudják kimenteni magukat.

Szép példáját mutatja a megoldásnak a Phylaxia! Ez az év az akvizíciókról és a szinergiákról szól. A hazai bázis kiszélesítése mellett, külföldi szakmai partnerekkel és az éhes keleti - eu-s és FÁK-országokbeli piacokon történő terjeszkedéssel már most is közel megháromszorozta alaptőkéjét. Ez a fejlődés azonban teljesen megalapozott, mivel unikális termékekkel, korszerű üzemekkel és kapcsolódó vállalkozásokkal erősített. Ez az árbevétel tekintetében is meg kell, hozza az eredményt, mivel nem kereskedelmi láncolatokon keresztül találkozik pl. a takarmánykeverő a premixek és vitaminok, sőt állatgyógyszerek gyártójával. Ezzel lehetővé válik az állattenyésztés teljes vertikumának ellátása a hazai és szomszédos piacokon. Sőt a növénytermesztésben is megjelent egy "természetes trágyával" (Phylazonit) a majd százéves hagyományokkal, tapasztalattal és innovatív készséggel rendelkező Phylaxia Pharma Nyrt. Joggal nevezhetjük a budapesti, esetleg a közép-európai parkett egyik kistigrisének, hiszen bevezetése külföldi tőzsdére tervbe lett véve.

Nemcsak tervekből áll azonban a cég menedzsmentjének stratégiája, közös gyártásra és forgalmazásra írt alá szerződést a Sintofarm Spa észak-olasz céggel. Közös vállalat, illetve leányvállalatba történő belépés a Phylaxia részéről, előrevetíti, hogy célszerű a Milánói Tőzsdére vinni a Phylaxia papírjait - vélekedett Radnai István. A részvényesek, bizalmuk jeléül, milliárdos nagyságrendben jegyezték le az új kibocsátású részvényeket, akvizícióit és fejlesztéseit a Phylaxia saját részvényekkel fedezte.

Ennek megfelelően a társaság fejlődését nem hátráltatta a CEVA elleni per lezárulásának késedelme sem. A Szabadalmi Hivatal megtagadta a CEVA-Phylaxia vakcinákra vonatkozó kérelmének bejegyzését, mivel a Phylaxia Pharma Nyrt-t mint jogutódot ismerte el a törzskönyvek jogosultjának. Ez tucatnyi új és keresett termék piacra vitelét teszi lehetővé, aminek anyagi fedezetéül akár a CEVA által fizetendő royalty és késedelmi kamatok is szolgálhatnak. Két tárgyalás került kitűzésre ebben a témában, a Legfelső Bíróság idén - november 28-án tárgyalja a felperes Phylaxia Pharma Nyrt felülvizsgálati kérelmét, míg 2008. február 12-én az ügyre pontot tehet a Fővárosi Bíróság.

Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 13:59
Előzmény: #33866  Törölt felhasználó
nem örülök neki, hogy ennyire nyomatják a népnek a marketinget:

"Szép példáját mutatja a megoldásnak a Phylaxia! Ez az év az akvizíciókról és a szinergiákról szól. A hazai bázis kiszélesítése mellett, külföldi szakmai partnerekkel és az éhes keleti - eu-s és FÁK-országokbeli piacokon történő terjeszkedéssel már most is közel megháromszorozta alaptőkéjét. Ez a fejlődés azonban teljesen megalapozott, mivel unikális termékekkel, korszerű üzemekkel és kapcsolódó vállalkozásokkal erősített. Ez az árbevétel tekintetében is meg kell, hozza az eredményt, mivel nem kereskedelmi láncolatokon keresztül találkozik pl. a takarmánykeverő a premixek és vitaminok, sőt állatgyógyszerek gyártójával. Ezzel lehetővé válik az állattenyésztés teljes vertikumának ellátása a hazai és szomszédos piacokon. Sőt a növénytermesztésben is megjelent egy "természetes trágyával" (Phylazonit) a majd százéves hagyományokkal, tapasztalattal és innovatív készséggel rendelkező Phylaxia Pharma Nyrt. Joggal nevezhetjük a budapesti, esetleg a közép-európai parkett egyik kistigrisének, hiszen bevezetése külföldi tőzsdére tervbe lett véve.

Nemcsak tervekből áll azonban a cég menedzsmentjének stratégiája, közös gyártásra és forgalmazásra írt alá szerződést a Sintofarm Spa észak-olasz céggel. Közös vállalat, illetve leányvállalatba történő belépés a Phylaxia részéről, előrevetíti, hogy célszerű a Milánói Tőzsdére vinni a Phylaxia papírjait - vélekedett Radnai István. A részvényesek, bizalmuk jeléül, milliárdos nagyságrendben jegyezték le az új kibocsátású részvényeket, akvizícióit és fejlesztéseit a Phylaxia saját részvényekkel fedezte.

Ennek megfelelően a társaság fejlődését nem hátráltatta a CEVA elleni per lezárulásának késedelme sem. A Szabadalmi Hivatal megtagadta a CEVA-Phylaxia vakcinákra vonatkozó kérelmének bejegyzését, mivel a Phylaxia Pharma Nyrt-t mint jogutódot ismerte el a törzskönyvek jogosultjának. Ez tucatnyi új és keresett termék piacra vitelét teszi lehetővé, aminek anyagi fedezetéül akár a CEVA által fizetendő royalty és késedelmi kamatok is szolgálhatnak. Két tárgyalás került kitűzésre ebben a témában, a Legfelső Bíróság idén - november 28-án tárgyalja a felperes Phylaxia Pharma Nyrt felülvizsgálati kérelmét, míg 2008. február 12-én az ügyre pontot tehet a Fővárosi Bíróság."
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 13:57
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 13:43
Előzmény: #33859  Phylaxa
Így van, aki ugrál, hadd ugráljon..

de befektetőnek lenni végelszámolásban kifizetődőbb...........

lehet néhány százezret nyerni, de lehet ugyannyit veszíteni..

néhány tízezer veszteségem nekem is volt 83-nál okos voltam: biztosan vártam a menetrendszerű esést, nem jött 101-nél visszaszálltam 83-70=+13
83-101= - 18 A TANULSÁGOT RÁTOK BÍZOM!

Egyébként 66-70 körül szüttyögött, aztán megindult.............most 38-39 körül szüttyögött, lecsúszott nagy tétel eladása miatt!

Felfelé azért nem indult mert milliósnak látszó tételekkel pufferolták 38-39-40 stb a könyvben és végül kivették könyvön kívül:)
Törölt felhasználó 2007. 10. 26. 13:18
Előzmény: #33863  BudFox
mindjárt 32! :))

amugy a HUmet ben is van egy csomó öntésre váró papír,mégse esik be! :)))
BudFox
BudFox 2007. 10. 26. 13:09
Előzmény: törölt hozzászólás
Hello.
Igen, hírek azok kellenek,méghozá sok.
anélkül nem fog megindulni, reméljük a vezetőség, észnél van, és jól időzítenek.
Én mondjuk nem aggódom emiatt.
kissherceg 2007. 10. 26. 12:40
Törölt hozzászólás
BudFox
BudFox 2007. 10. 26. 12:38
Előzmény: #33860  Törölt felhasználó
Miért törvényszerű hogy borítani fognak az új részvények megjelenésével ?
Már így is elég olcsó a papír.
Mennyit tudnának kiborítani hogy még normális árat kapjanak érte ? Szerintem nem sokat.
Ha valaki annyira borítani akart már megtette, volt is ilyen, de akkor még most is borítana, de nem látom hogy állandóan nagy tételben adák.

Most hogy 20 % -ot estünk idáig, már nem fenyeget szerintem akkora esés.
Akik pedig olcsóbban akarnak sokat , milliókat venni, nem biztos hogy megkapják olcsón.

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek