engem aztán hol érdekel, hogy te mit kombinálsz...felőlem csináld...:) Genesisem soha nem volt! Phyllel szépen kaszáltam ez évben, és 1-2 hónapon belül 25ön újra Phyl tulaj leszek! De addig csak egyet mondhatok mindenkinek: MENEKÜLÉS! Amíg nem lesz késő...
Ez nagyon jó hír, de nem mer belevenni senki, amíg nincsenek piacon a jegyzett részvények, ezt mindenki tudja.
Majd letisztul a kép, nyugi...., de szerintem nem lesz már 25.
Hát, ha azt nézzük, hogy más cég esetén, hasonló hírre kiakad a részvény, itt meg éppen, hogy csak születik kötés...
A tegnapi hírben, volt említés az olasz cég egy leányában részesedés szerzése, elképzelhető, hogy a tőkeemelés egy része/egésze erre menne?
"2006.07.12. 11:03
Hát, nem biztos hogy a közgyűlés miatt megindul, sőt szerintem még előbb leverik 80-100 körülre, én ott akarnék zsákolni...tulképpen az hogy tényleg beinduljon nem holnap lesz, legalább hónapok kérdése, márcsak azért is mert tényleg üres a cég.
Egyetlen esetleb indulhatna be, ha pl. korányi kész üzleti tervet meg szerződést tolna a közgyüli elé arról hogy mi lesz a céggel.Pontosabban hogy valami tényleg lesz vele.
DE, én azért érzem a dolgot pozitívnak, mert ha nem akarnák felhúzni akkor minek mentették meg a kivezetéstől?
Ezért a néhány forintért?
Ami ráadásul nem is biznisz neki, mert ha korányi beöntené akkor vissza 60-ra mint a rakéta.
gazdagodó
Koi! Hol az UPod? :) Nehogy eladd a pakkod! :) Majd 25nél átveszem tőled, addig pihizz! Véleményem, hogy mindenki aki teheti és van rá lehetősége MENEKÜLJÖN amíg lehet! 25ön vissza tudja venni még idén!
...világosan látható a mai indulásból hogy vkiknek igen erős érdekük az árfolyam jelenlegi szinten tartása/leszorítása....ha eddig kétséges lett volna...:)
Erősödő Phylaxia