Én pedig azt jósolom, hogy ezek a nick nevek akik 16 pontos árakat jósolnak el fognak tűnni a süllyesztőben ugyanúgy mint ahogy a 60-nál rémeket jósolgatók tették. Ezeken a szinteken sincs forgalom és lejjebb se lenne.Tételekhez 40 alatt nem lehet hozzájutni és ezen a bevezetés sem fog változtatni. A kirázás pedig üres duma. Kivásárlás lesz majd de az is csak 40 felett.
"A háttér: az igazság odaát van :)))
Azaz nálunk és a phyla menedzsmentnél...
nem gondoljátok? "
Rapista erre annyit tudok mondani, hogy az üzem avatásakor a "menedzsment" még nem tudta, hogy még egy emeletet fognak az épületre építeni??
Ennek terveztetés, engedélyeztetés, stb. minimum 1,5 év a kifutási ideje.
Ez vagy kamu, hogy megmentsék az árfolyamot a végleges beeséstől, vagy csak azt jelenti, hogy a cégvezetés életképtelen.
Mind a két dolog tragédia.
És ez már másnak is eszébe jutott. Ezért van annyi forgalom a papírban mint Konzumban.
Az árfolyamot csak a tulajdonosok hite tartja, de a 80 millió új papírral ez már semmit sem fog érni.
Szerintem ez most nem ilyen egyértelmű,
mehet le és fel is. Leginkább egy két hétre most még lefelé lehet várni. Még ha van is korrekció, Mert ez most az.. De eső trend van rövid távon.
kisöcsém, kívánom, hogy mindig csak annyit nyerjél - mint én a Phylán :)))
nem mondom meg, de panaszkodni végképp nincs okom............
A hülyeséget legfeljebb éjszaka tudom elviselni, amikor valakire rátör az álmatlanság!
De akkor nincs kereskedés és nincs érdemleges hír a FÓRUMON :)))
Szerintem igen! Tegnapóta minden megváltozott! :oP
Istenem, hogy hiányzik mostanában ez a hipi! Nem is értem hogy nem keveritek össze ezt a sok nicket? De hol van operator?????!
Erősödő Phylaxia