megkérdeztem, minden kibocsátáshoz új tájékoztató kell.............ezt nem lehet megúszni..............ilyen a törvény!
EGYÉBKÉNT NYOMD A SZÖVEGET, a hungexpora nem viszek laptopot, majd mások leápolnak helyettem.................bezárt a karácsonyi ingyenkonyha!
még idő előtt!
Ha nem akarsz venni, húnyd be a szemed és milkatehenek fognak előtted lilában ugrálni!
Én azért attól a 34M-tól nem félnék annyira, szerintem max 10-20%-a kerül piacra.
Én pl. nem fogom kidobni, pedig nem kevés van, és ezzel szerintem sokan így lesznek.
Ha pedig a Phyl is tesz ez ellen (márpedig a közleményben erre utalnak, és ilyet azért még ugye nem tettek, azaz, hogy a befektetők érdekeit és a tőzsdei árat szem előtt tartják), akkor meg szerintem végképp nincs ok az aggódalomra.
"A tőzsdére még be nem vezetett részvényekkel összefüggésben újabb kibocsátási
Tájékoztatót kellett készíteni, amelyet a PSZÁF hagy jóvá. Ezt követen kérhetjük
a KELER Zrt-tl a befogadó nyilatkozatot illetve a részvények fizikai
keletkeztetését. A tzsdei bevezetés ez után történhet meg. A bevezetésre
várhatóan - a 2007. augusztus 21-i alaptke-emeléssel bezárólag - 1-1½
hónapos idtávban kerülhet sor."
Ez az egyetlen hír -ez is negatív- ebben a tájékoztatóban, a többi az sóder.
A Phylaxia Rt. adminisztrációs hibája miatt (hibás kibocsájtási tájékoztató elkészítése) nagy eséllyel csak jövőre lehet a 25 Ft.-os részvényekkel kereskedni.
Ezért marad a piac bizonytalansága még jó ideig.
megoldják a 34 millio részvénynek is a kérdését!
szvsz addigra az eu ban a bevezetés is megtörténhet!
"A Társaság keresi annak törvényes lehetségeit, hogy a rövid idn belül bevezetett
nagy számú részvény ne eredményezzen kedveztlen hatásokat az árfolyamban. A
fels vezetés október 29-én folytatja elrehaladott tárgyalásait a társaság
részvényeinek Nyugat-Európai tzsdére történ bevezetésérl."
Végül is szinte minden kérdésre jött válasz.
Véleményem szerint kicsit korábban és folyamatosan kellett volna tájékoztatni ahhoz, hogy az árfolyam ne jöjjön ide le.
De legalább megtörtént a tájékoztatás.
Ami furcsa, hogy senki nem reagál rá.
Tehát venni nem merik, mert még mindig az van a fejekbe, hogy az a 34Milió részvényazért elég sok.... De ha még egy hónapig nem kerül sor a bevezetésre, akkor addig fenn áll a bizonytalanság.
Erősödő Phylaxia