ettől függetlenül tartom a reggeli véleményem hogy nap végén megróbálnak "árfolyamkarbantartani" de ez az "összeesküvés elméletet" fogja csak igazolni...
Most kockázatos ugyan de meg lehet spekkantani, 29-30-ról. Vajon mennyi kockázat kedvelő van? Egy két forint, amíg ezen a szinten vagyunk. Idő is van mert most egy- másfélhónapon belül nem várhatóak a részvények a piacra. Addig meg hát ugye csak lesz kereskedés. Sőt negatív hír sem várható, inkább valami pozitív, és akkor?
Az élénkülő forgalom az olcsó részvények bevezetésének elhalasztása miatt van. Így néhány hétig újult erővel és nagyobb eredményességgel folytatható a hinta-palinta, vagyis a napközbeni jó haszonnal járó adok-veszek...
"PHYLAXIA Az alakzat elestét jó előre jelezni tudtuk, a stoppnak volt ideje működni. És nem tűnt el az esés lendülete, a 100 naposról réssel esett a trend alá tegnap. Júliusban a kitörési szint 28-29 Ft volt, így ezt nevezhetjük támasznak, tegnap ugye meg is érintette a 29-et, az már vételi szint lehet. Illetve ha nagyforgalommal visszaemelkedik a trendbe és betölti a rést, és a 100 napost is legyőzi, azaz 34 ft. 200 napos 26 Ft-nál tart."
ez tegnapi elemzés!
kicsit fura nem?
vagy tényleg az elemzésekben van valami?
Tényleg gyenge játékos vagyok, az átlagom a 30%-ot alig haladja meg idén.
Nyilván, amikor beírok valamit, akkor vállalom a személyeskedést, hiszen a vélemény az enyém. Nem színezek, nem púderezek, mint azok, akik nekem esnek, mert nem állok a hozsannázók sorába. azt gondolom, hogy joggal háborít föl, hogy veszek valamit, és az eladó szándékosan húzza-halassza hogy a saját tulajdonommal mielőbb rendelkezzem. Ráadásul ezzel tetemes veszteséget okoz. Aki azt hiszi, hogy a tőzsdén a rózsaszin köd hosszú távon eredményre vezet, az enyhén szólva téved. (azt persze nem hiszem, hogy idióta)
Az olyan ködös mondatokat, hogy egy részvényhigítás eredményeképpen bekövetkező negatív hatásokat csökkenteni szándékoznak, porhintésnek tekintem. Ha őszintén akarnák, akkor nem halasztanák -másra kenve az okot- a részvények átadását.
Erősödő Phylaxia