Nekem nem a jövő a kérdés, mert azt szerintem egy két éves távlatban lehet tudni, hogy hacsak nem történik valami égbekiáltó hülyeség a cégben, akkor ez sokat fog hozni, pláne azoknak akik huszon valahány forinton vették a részvényt. Nekem most inkább az a kérdés, hogy a pénzem kicsit több mint 50%-ával hol szálljak be. Mert ugye 20 Ft-nál 5x-ös pénzt fogok rajta 100-nál, míg 33 Fton "csak" 3x-ost. Ezért nekem most az a jó, ha egy rövid időre minél lejjebb jön a papír árfolyama.
Robi ! ez nem frulyázó kukorica vagy palántadőléstől sujtott paradicsom !
Ez részvény!
Nézz rá az olajárra, miért is nem olajat határidőztél?
És akkor a törökök meghátrálnak, nem lépik át a határt---------------és hol is lesz az olaj ára?
A mezőgazdaság és az időjárás ciklikus !
Jövőre annyi lesz a csirke, pulyka, kacsa, liba és a búza, kukorica ilyenkor...
A négylábúak közül a sertésállomány felfutását várom...
Kösz Bargain_hunter, hasonló képpen képzeltem el én is. Arra gondolok, hogy kinézhet úgy is a helyzet, mint a Genesisnél, hogy a tőkeemelés névértéke alatt lehet vennik 10-20 %-al is akár, de ez csak találgatás. Meg az is kérdés, hogy melyik leszúrásba vegyen az ember, mivel két tőkeemellés volt? Valószínű az elsőnél lesz nagyobb riadalom. Aztán némi korrekció, és a következő beöntésnél megint némi öntés.
Szerintetek mi lesz az alja?
Sziasztok!
Én még itt "kotlok" a papírjaimon, pedig próbáltatok nekem segíteni, de hát én sosem hallgatok senkire, csak magamra.
De már itt vannak résen a figyelők és ez jó jel, talán "csak" egy hullámzásból maradtam ki és lesz még fölfelé út.
Könnyű annak, aki tudja kik vannak itt köztünk...
Ha a 29 beszakad, akkor hamar lelátogat 26-ra. Közben pedig biztos sokan menekülőre fogják a dolgot. Tehát lesz sok eladó. Én 26 felett nem szívesen venném most vissza.
A részvények piacra dobását most már megvárom, ha már eladtam. Ha esetleg valami csoda folytán addig megemelkedne, a beöntéseknél még akkor is vissza várom erre a szintre.
Tapasztalatom szerint lesz majd egy leszúrás, hatalmas forgalommal.
Ott lehet majd valahol az alja.
De ki tudhatja azt?
Sokszereplős lett már ez a papír, rengeteg kicsi, néhány nagy is itt játszadozik.
Figyelni kell a fordulós jeleket, majd ha elkezdődik az akkumuláció akkor érdemes venni.
Most még disztribúció van.
Kissherceg, gratulálok, hogy eladtad időben.
Sajnos én csak 32 nél kaptam észhez.
Már nincs a kezemben papír, de a fele tőkém jegyzett papír. Ha felfelé megy akkor most kevesebbet nyertem, de nincs miért felmenjen csak egy szupre hír tudná tisztességesen megemelni. Lefele meg kivárok, 25 körül esetleg alatt már nagyon izgalmas lehet a dolog.
Erősödő Phylaxia