Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 23. 17:00
Előzmény: #33359  Törölt felhasználó
Bigbull, lehet hogy vicces vagyok, de 25 Ft a beker áram. Azt pedig eledtam 32-34 nél mindet, ami kézben volt. Meg van legalább annyi jegyzett.
Bizony én is jókat nevetek magamon, főleg hogy szépen keresek ezzel a Balekbiznisszel.
De te csak nézegessed, meg írjál még.
Én is jókat kacagok.
Szép hétvégét!
Törölt felhasználó 2007. 10. 23. 15:28
Vicces vagy pajti.

Balekbiznisz!!!

Olvasdd vissza magad és tehert egy pár héttel ezelőtt! Hát lehet rajtad nagyokat röhögni!!! 38-on meg ki tudja mennyin, vétel!!! NAGY ÁSZ VAGY!!!
Nevetséges!!!
Törölt felhasználó 2007. 10. 23. 15:03
Előzmény: #33357  Törölt felhasználó
Üdvözletem ezen a verőfényes okt. 23-án!

Mert hogy valahol biztosan süt a nap ha itt Bp-en már nem akar.
Meg ugye a felhők felett...

B. Foxi számolj velm is egy 100 Ft-os bulin!
Viszek valamit természetesen. Akkor már igencsak lesz miből. :)

Hát most nem sok érdemi hozzá szólni való volt az utóbbi néhány napban.

Már írtam de, jobb kétszer mint egyszer sem, hogy én most várok egy pár forintos korrekciót így 29-ről. Ezért visszavettem némi papíruszt, játszikálni, amíg meg nem jön a piacra ez sok papír.
Ami ott van jegyzésben azzal most az ember úgy sem tud mit kezdeni, de legalább valamivel izgassam magam.
Sajnos én egy hónapon belül visszavárom a jegyzés szintjéig, plusz minusz egy két forint. Legkésőbb a jegyzés napján várok egy szép öntést. Addig viszont van egy kis idő egy kanyarra. Mert hogy elég sokat volt zuhanó repülésben a papíar, a tőzsdén meg ugye minimum két meghatározó írány létezik.
Már bocsánat, hogy ilyeneket írok, de akinek van egy hangyáni esze, az azért tudja, hogy hosszú távon milyen potenciál van ebben a papírban? Már úgy értem ezekről a szintekről. Ezt azért egy-két év távlatában senkinek nem kell bizonygatni ugye?
Itt most inkább csak arról van szó, hogy meg tudjuk e csípni néhány forinttal lejjebb.
A válasz szerintem igen.
Bár nem szabad lebecsülni, és figyelmen kívül hagyni, hogy ha jön valami hír ami megdobaja esetleg vissza viszi a 37-40-es sávba, akkor jó esetbern 26-28 Ft-os szinteken lehet még venni belőle, a bevezetéskor. Én nagy emelkedésre most (mondom kivéve egy igen komoly hírt) nem sok esélyt látok. Tehát lesz ez még így se.
Aztán meg ha sikerül addig ledöngölni a nagyoknak névértékre, akkor lehet még itt egy-két hónapos sírás rívás is.
Ott lehetne szépen gyüjtögetni.

Más:
Azért nem adtam fel a reményt, hogy változik a cég részvényesi tájékoztatása.
Mert hogy sajnos a funda csak hosszú távon árfolyam növelő. Ha én adok valakinek egy finom ételt egy koszos tányérba(vagy csak úgy az asztalra teszem, hogy finom) az nem olyan jó érzés(nem biztos hogy mindenki megeszi, sőt), mint hogy ha csillog villog az evőeszköz meg amiben feltálalom.
Én háromszor is próbálam erről TP.-nek kifejteni a véleményem, de harmadszor is csakhamar valami új terméknél kötöttünk ki. Aminek én örülök, de akkor lenne fogyasztható ha okosan tálalnák.

TEHÁT ÁTGONDOLT, FOLYAMATOS, RÉSZVÉNYESI TÁJÉKOZTATÁS, KAPCSOLATTARTÁS.
Ez KÜLÖN SZAKMA.

Mert hogy ez a részvényesdi arról szól, hogy a cég meg tudja nyerni, és megtartani a befektetőket.

TP szerintem erős kezű, kemény vezető, jó meglátásokkal hatalmas akaraterővel.
Nagy szaktudással, rálátással, tapasztalattal, kapcsolatokkal...
Minden tiszteletem az övé.

DE, szerintem nem alakalmas arra, hogy a céget prezentálja. Erre kifejezetten olyan embert kellene a cégnek alkalmaznia, akinek vannak olyan képességei, hogy úgy mutassa be a céget, és tartsa a befektetőkkel a kapcsolataot, hogy megmaradjon és növekedjen a részvényesi bizalom.

Szerintem az ilyen tűzoltás jellegű ömlesztett tájékoztatás eső után köpönyeg.
OK. megállította az esést, de profin felépített tájékoztatással csökkenthetők a hullámvölgyek.

Nekem ez az egyetlen komoly kifogásom a céggel kapcsolatban és mivel tudom, hogy olvassák, remélem történik ebben változás.

Külön Üdv. minden részvényes cimborának, meg úgy általában is!

Törölt felhasználó 2007. 10. 23. 09:59
A karmester reggel elment a biztosítóba:

- Kérem, a vadonatúj autóm kiégett az Operánál !
- Terrorista, nem fizetünk !
- Mit számít az, hogy basszista vagy tenorista ?
- Rasszista? Nem fizetünk !
-Ki mondta magának, hogy annak a kóristanőnek van hangja? ...és az ilyen még a piroson is át mer hajtani !

(Ez nem a 22-es csapdája?)
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 23:32
Előzmény: #33354  Törölt felhasználó
Várom a bulit
Szomjas vagyok
Pl igen
Pl mikor
Megismertek
A bajszom kék
kék ha mondom az biza
2222 2007. 10. 22. 23:31
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 22:42
Előzmény: #33353  Törölt felhasználó
Gewgew
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 18:20
Előzmény: törölt hozzászólás
Hallottál "chicken"-ről?

ez matematikai model --csak érintőleges olvastam róla, a fiam, aki matekkal és számtechhel fertőzött - azt mondta, hogy igen jelentős matematikai-közgazdsági játékelméleti eredmény...

lefordítom: okos enged... ---------------
persze nem átenged:))

majd kiderül, hogy vannak-e szamarak
...........szamár szenved :))))))))))
kissherceg 2007. 10. 22. 17:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 17:11
Előzmény: #33350  Törölt felhasználó
beállok eladásra 60 ft.ra
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 17:00
Előzmény: #33347  Törölt felhasználó
A kisebbségi részvényeseknek vannak jogai, sokat olvastam régi tőzsdei történeteket.
Nem hagyom magamat sem kirázni, de aki figyeli a beírásaimat, legfeljebb akkor bukott, ha ténylegesen eladott, vagy el akart adni és nem a legjobbkor tette...

Én csak összerakom a mozaikot!

KIINDULÁSI ALAP: A CÉG ÁLAL KÖZZÉTETT HÍREK, TP riportjai, stb........nem szülök híreket.......csak kijavítom a tévedéseket..
nehogy ÁLHÍREKnek felüljön valaki!
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 16:55
Előzmény: #33348  Törölt felhasználó
(Miért? Egyébként...

bocsi ! összecsúszott két szó...
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 16:53
Előzmény: #33346  Törölt felhasználó
nem kell hozzá fantázia!

részletesen ecsetelte TP az ehavi programot!
dátumokkal ....

de itt a fórumon "tárgyalás" cimszóval:

igazgatósági ülést Megyéként miért is olyan érdekes, hogy egy RT ig.ülést tart-------ez a természetes)
bírósági tárgyalást (CEVA-per)
és ténylegesen üzleti tárgyalást is szoktak érteni...
az üzleti tárgyalások időpontja a neten van!!!

ha elolvasod, Te is láthatod...
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 16:50
Előzmény: #33346  Törölt felhasználó
rapista:

sokszor elgondolkodom rajtad: mire ez a "jólértesült" elsőkézből megajánlott elgondolások,hírecskék garmada???
a célod érdekelne...úgy érzem neked nem az az elsődleges hogy kaszálj vele,te nekünk akarsz jót tenni,minket akarsz megnyugtatni és hozni
"édes álmokat"...
tévedek?
Ugyanakkor előrejelzést,várakozást nem fogalmazol meg...ezt kell összerakni annak aki téged olvas..
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 16:34
Előzmény: #33345  Törölt felhasználó
Azt hiszem, te tudsz valamit amit mi nem!!!!!!

Igazam van Rapista?

Mi az, hogy nem ig. ülést, az majd...????

Milyen szerződésekkel????
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 15:03
Előzmény: #33342  BudFox
A gyors szerintem elfogadható volt, nekem itt nem kell számolnom ------a bevezetéshez új tájékoztató kellett.............szerintem hamarosan a BÉT-en olvasható lesz...akkor majd meglátjuk...
A labor áttelepítése lehet, hogy nem lesz nagy kiadás, de utána megtakarítás...
TP tárgyalásokat jelentett be...(nem ig.ülést, az majd ...)
tehát lehet, hogy kitölti a játékterét...szerződésekkel!

(elkiabálni nem szokta!)
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 14:47
Előzmény: #33343  Törölt felhasználó
Miért kellene még egy részvénykibocsátás? hát hogy BM tudjon venni.

Állitólag megint jóba van TP-vel, s ha ez igaz akkor csak azért is csinálhatnak egy kibocsátást, hogy végre jusson neki is.

szerintetek nem?
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 14:33
Előzmény: #33342  BudFox
tervek vannak!
fundásan meg az van hogy egy gyogyszer bevezetése nem két nap!(ja és nem 2 ft)
BudFox
BudFox 2007. 10. 22. 14:31
Előzmény: #33341  Törölt felhasználó
Rapista. : Lehet hogy az még van valami TP tarsolyában, esetleg egy új üzem ? lehet azért kell még egy kibocsátás, hogy beindítsanak még egy üzletet.

hogy áll most a cég pénzzel ? Rapista készíthetnél erről valamim összefoglalást.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:55
Előzmény: #33338  Törölt felhasználó
Ha....

Mondjátok meg miért is kellene új kibocsátás?

Megnyerjük esetleg a CEVA pert, a befolyó pénz elég lesz a visszanyert termékek bevezetéséhez (engedélyek, reklám-marketing, értékesítési lánc...)

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek