Sajnos nem tudok semmi biztosat.
Ha elakarnak adni 50 millió részvényt a semmire szerintem nem tudják.
Valószínű, hogy lesz egy jó jelentés. Az eddigiek (tavalyi -5milliárd)után nem lesz nehéz.
Ahogy dmode is írta ez magában kevés lenne az emelkedéshez, mindenképpen kell hír is hozzá.
nem hiszem,hogy a 45 olyan nagy akadály lenne "HA" megindul.nincs rés igazából semmi.szerintem nem tudnak olyan jó jelentést adni,ami pozitív hír nélkül,nagy lendületet hozhatna,ahhoz nagyon az elején van az új főnökség a tőkecsökkentés óta.
36 ft felett brutál lehet,törné a kb 5 éves esö trebndet,ráadásul kialakulna egy hatalmas nagy fülescsésze,ami az elmúlt másfél év.és ebben az elmúlt másfél évben,csak emelkedő aljak,ami nagyon fontos.nagyon sok technikai elem az emelkedés felé mutat,viszont ebböl lehet fals kitörés is,ha beesik 27 ft alá,valószínű a többségnek lesz igaza,bár a többségnek ritkán van igaza :)
Természetesen igazad van az árfolyam alakítással kapcsolatban.
Én sem azért gondoltam.
Csak hát ŐK sem osztanak meg velünk "előre" semmilyen gondolatot.
2009 juniusában sem mi tudtuk a lényeget hanem az aki a hír előtt kikapta a részvényeket a könyvből. (megvásárolta)
TEHÁT MOST ŐK SEM TUDJÁK MEG,HOGY MIRE GONDOLUNK. NINCS SOK JELENTŐSÉGE,DE HÁT MÉGIS CSAK ..............
minden kispapír emelkedés hírrel kezdödött.
econet,pesti est,nagyon megosztotta a kisbefektetöket,sokan el is adtak miatta.
humet 2005 ös rally,usa hír,20 ft ról bőven 100 fölé.hír nélküli emelkedések én emlékezetemben,mind behaltak.
viszont a felvázolt képleted,tetszik.
Erősödő Phylaxia