Én tartom magam ahhoz az eéképzeléshez,hogy ha már megmaradt a Phyl holding( nem lett csőd és a tőzsdén maradt) akkor fognak még vele "JÁTSZADOZNI" !!!!!
Itt eladni már röhejes lenne. 6 év után mindegy már ez a hátralévő pát év. :-)
Kajám,piám ,van. Mindenki egészséges a környezetemben,a többi nem számít. :-)
Nyugodtan alszom,nincs tartozásom. :-)
Az meg,hogy mennyi pénz van a számlámon,nem számít. Úgy sem költeném el,nincs rá szükségem. :-)
Tehát,ráérek. Nem fontos itt semmi.
Nem is a pénz miatt vagyok kiakadva hanem a körülmények miatt,hogy mit megtehettek T.P.-ék.
Itt szvsz mostanság egyetlen dolog megy kicsiben is és nagyban is. Ez pedig az átkötögetés. Ameddig a papírok mindegyike nem fog a helyére kerülni, még ránézni az árfolyamra is fölösleges energia. (Ahogy azt Zotyáék kifilózták.) Kérdés, hogy ez meddig tart. A rv. szám emelkedésből következően egy kézben durván kétszeres mennyiség lehet az előzőekhez képest jelentési kötelezettség nélkül. Néhány ismeretlen azért van az egyenletben. Hány tulaj van a belső körben, ezek hány kézben tartják a papírkáikat.(Külső csókosoktól a belső csókosokhoz pakolásszák.) Valameddig eltarthat. Szvsz 10-20 millió db között fog mozogni e célból.
Megfigyeltem,hogy hónapok óta nem engedik a forintozást.
Nézd meg. A néhány napja megvett 31ft-os papírokat nem lehet visszavenni 30ft-on.
Ugyan akkor viszont a 31ft-on vett papírokat nem lehetett eladni 32ft-on.
"A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (Cg.: 01-
10-042533., a továbbiakban: „Holding”) értesíti a tisztelt Befektetıket, hogy a
minısített többségi tulajdonában álló MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Zártkörően
Mőködı Részvénytársaság (Cg.: 01-10-046530., székhelye: 1133 Budapest, Váci út
78/B., a továbbiakban: Társaság) 2012. november 9. napi közgyőlése 5 év határozott
idıtartamra a Társaság igazgatósága tagjává választotta Dr. Komáromi Balázst.
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt."
Elci!
Tulajdonképpen egyetértünk. Amiben nem, az az újak profizmusa. Amivel előttem lebuktak, azt nem fogom kiteregetni. Így viszont nem is lenne sportszerű, ha érvek nélkül makacskodnék. Tiszteletben tartom a véleményedet és a sajátomat még tesztelgetem.
Szvsz az a góré, aki 25-ön kötött át 2,5 millió db-ot. (Ha jól emlékszem a db-számra.)
A felszorzás is benne van sajnos, de véleményem szerint csak miután kiszórták az összes papírjukat, mert így lenne értelme a sok részvényszám miatt.
Megcsinálhatták volna, hogy felszorzás és utána tőkeemelés, de nem tették.
Így olcsón van nekik sok papírjuk.
Mikor volt egy igazán nagy rally ebben? Lassan már évek óta nem. Talán már lehet számítani rá, hogy elmegy 50 -ig... De felszorzás is lehet, na akkor viszont el fogom adni én is. Re: nutex.
Én szerintem a mostani ........ sem kevésbé profik.
Itt van az árfolyam,mert itt kell neki lenni. Addig míg az összes nekik "szánt" paír nincs náluk addig itt is marad 30ft-on. szvsz.
És szerintem ŐK már azt "eldöntötték",hogy milyen magaságban fog emelkedni. Véleményem szerint nem 20%-k nyereséfet akar a mostani nagytulaj,
25ft-30ft.
Akkor nem 30ft-on cserélnének gazdit a papírok.
És igazából nem is tudjuk,hogy ki a GÓRÉ !!!!!!!!!!!!
Mint már írtam. Majd megint néhány év múlva tudjuk meg,hogy miként keverik most a lapokat.
Mert az tisztán látszik,hogy JÁTSZANAK.
atya ég micsoda brutál a 30 as vételi.
a chart jól néz ki,még mindig.egy dolog is biztos,hogy az utóbbi idöben ,amit megvettek tételeket,nem adták vissza.
dehogy mikor indul,hmmm????
Erősödő Phylaxia