már unalmas az ár leverése. Vegyetek én már nem tudok beletettem mindet. 250 et megért valakinek akkor jóval többet ér. Sőt ha még dobnának osztalékot el is szállna. Visszajönnének a régi szép idők. Céggel a sok bizonytalanság,elég sok befektetőt megfélemlített. Ez lehetne a hónapok legjobb BÉT papírja mert a többi papír nagyon magasan forog.
- azt gondolod hogy sajáttőkén mindenki ki akar szállni? re:"15m a 2mrd-on osztozhat"
Szerintem korrekt hogy aki ki akar szállni mert pl. pénzügyi befektetésként vett részt benne és tulajdonképpen kényszerűségből, hogy ne likvidálási áron számlják fel a befektetését, az megteheti.
- azon el lehet vitzatkozni hogy ez a 250Ft-os ár meddig tartható fenn, és hogy lesz a jövőben én nem tudom, és őszintén nem is számítottam rá ilyen hamar, de 6millió darabos forgalomban bárki kiszállhatott aki akart... és szerintem még ki is fog tudni amíg tart a cég zsetonja.
- szerintem a társaságnak a többi részvényes érdekében ha van olcsóbban is eladó akkor elsősorban azoktól kell megvegye, ezért találtam furának a gyors emelkedést... de az OTP kiszállása ezt indokolhatta. Ott ugye lehet más árazási szempontok is beléphetnek mint 100 darabnál...
-oh ha Szivekkel ilyen jóban lennék már rég nem lenne kárpótlási jegyem ;)
egyébként az OTP szavazott mindig Szivekkel, szóval ha a versengést tekintjük akkor én fordítva tippelem az eredményét. De én is kíváncsian várom a végkifejletet, hiszen a cég közel harmada ma átrendeződhetett.
ENEFI - THE BEST