Nekem nem is az tunt fel, mert 110 db az ilyen zaras-szepites tetel. Jobb lett volna meg sem kotik, mert igy azert mutyizas szagu. A 8000es vetel az mar inkabb csabito. Valami tortenik de most mar parazok belemenni. 130-150 kornyeken kellett volna.
617M Ft kölcsön is van a cégben, amiből valami beruházást végeztek, 130M Ft ÁFA követelése van 485M Ft tárgyi eszköz mellett.az enefi részvényekhez idén jutottak. de az is lehet, hogy csak kölcsönkapta azért, hogy ő terjessze be a javaslatokat, ne Szivek direktben. nem tudom minek kell ezt a játékot játszaniuk, a vak is látja, hogy az egész mögött Szivek áll.
Nem volt túl szimpatikus az az ügyvédnő, de ha most ő kell ahhoz, hogy a nagy nemzetközi perek beinduljanak és hozzanak pár millió EUR-t, ám legyen :-)
Csakhogy ez nem az az ügyvédnő, hanem a szőke, aki Soós mellett üldögélt a pódiumon. Jogban biztos otthon van, mert végül is az jött be, amit Ő mondott, de az FB-ben ls AB-ben azért én sokkal jobban megbízok Fekete Attilában.
Ha kell Bolevácz Éva tapasztalata, akkor bízzák meg a konkrét feladattal, de ne mint FB vagy AB tagot, azok más fórumok, ott a cégvezetés, könyvvitel ellenőrzése a feladat.
Hitelezői közgyűlésen Fekete és bejelentette , hogy 2015 augusztusig marad( gondolom az általa gründolt kisrészvényes és a Fb tag is megy. Amennyiben az ügyvédnő marad az IT Elnök akkor az Alapkezelők továbbra is mindent kontrollálhatnak. Szvsz egyedüli kisbüfi leszel.
ENEFI - THE BEST