Kicsit visszanéztem az eseményeket. A pénteki közlemény szerint jelen per tárgya: 243/13.12.2016 számú tanácshatározat megtámadása Első fokon a bíróság az Enefinek adott igazat.
Ezek alapján mindenki maga megítélheti, hogy melyik fél helyezte biztosabb alapokra a kártérítési perben foglalt álláspontját. Egy bíró döntését sok "apróság" segíti. Ki járt el szerződésszegőként, ki járt el rosszhiszeműen, ki élt vissza a hatalmával, stb.
Szigorítás jöhet a magyar sípályákon isTovábbra is arra kérünk mindenkit, hogy ne tervezzen külföldi síelért, illetve elképzelhető, hogy a néhány hazai sípályán is hasonló korlátozást kell bevezetni - mondja Gulyás Gergely.
"A Kibocsátó 2020. október 2. napján kérelmezte ismételten az Új törzsrészvények tekintetében bekövetkezett változások Terméklistán történő átvezetésére előírt határidő meghosszabbítását (Méltányossági kérelem). A Méltányossági kérelemben a Kibocsátó előadta, hogy az új részvények tőzsdei bevezetéséhez szükséges tájékoztatót ismételten elkészíti és benyújtja a Magyar Nemzeti Bank részére."
2020. okt. 20. 12:09 Szerző:
Budapesti Értéktőzsde English version
A Tőzsde vezérigazgatójának 332/2020.
számú határozata az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. esetében a BÉT ÁÜSZ által
előírt határidő meghosszabbítása iránt Csatolt dokumentumok:
Ahogy nézem tavaly több pálya nem üzemelt, hiába tolták tele hóval, valszeg nem volt annyi síelni vágyó, hogy beindítsák a felvonót. Lehet idén ez máshogy fog kinézni. Biztos nem miattam fogják kitenni a megtelt táblát, én a havat is csak 20 fok fölött tűröm meg. Celsius-ban.
ENEFI - THE BEST