Éppen nyaraltam buliztam amikor jött ez az Erste hír a nyíltvegű certikrol... Most h visszakerestem már megtaláltam a hírt. De a legszebb az egészben h ugyan kereskedni nem lehet vele, de 21-én jár le és aznap számolódik el... Szal kurvara remélem h felfelé megy addig...
Pár napja felraktam a havi chartot. Az elképzelés alapja az, hogy a III és az ATH között nincs momentum divergencia, sőt...Tehát további emelkedésre számítok. Esetleges megoldása a rejtvénynek a "látens (I)" hullám számba vétele: http://keptarhely.eu/view.php?file=20180816v00owfuu.png (Bár én csak egy lelkes amatőr vagyok)
Ahogy megjelentek a nyíltvégűek a régieket rögtön kitöröltem a rendszeremből pont e miatt. Nem mind ha szeptember előtt kereskednék vele DAX ügyben. Addig csak CFD. Gondolom te is kaptál emailt ERSTE től a változások miatt.
Basszameg! Ebdaxtl89 zartvegu volt!? És tegnap volt az utolsó kernap!? Ezt beszoptam... Zartvegu certi, ami még 3 hónapig sem ment!? Mi a fasznak ilyen terméket bevezetni!? Nem néztem utána, eszembe sem jutott... Basszus de idegesítő ez most!
Hetes: volt egy 10 éves háromszög a richter grafikonján, jelentése utolsó előtti hullám egy adott trendszinten, azaz 5 hullám után egy nagyobb tf korrekciója jön. A kérdés csupán az, hogy az 5. hullám befejeződött e? Min célárat elérte, majd 5 hullám jött le, szóval inkább A a lefelé kör és B a felfelé,s zerintem.
ELLI(o)TT KLUB