pakolok ki, "ED 4. hullám gyakran nagyon gyors" jeligére, de szerintem van még benne egy kicsi, nem tudom hány shortos van, aki a zárót fogja megvárni.... (magyar piacon csak a bróker tud kereskedni ktg nélkül, lefelé pedig most csak úgy lehet konzisztens)
Akkorát ugrott, hogy nem követte le a broki rendszere egy ideig és két árat láttam, azt hittem káprázik a szemem, utána eladás ki és jött a mail, hogy 1 db eladás sikerült, azt hittem elírtam, gyorsan ki eladás a maradékra... nem írtam el, csak valaki egy darabot vett tőlem :D ez a pozi veszteséges lett a min díj miatt :D szerencsére a másik fele nem :d
nagyon bosszant pedig, h elvétettem alj pontos megjóslását... :O) másik topikból, éppen neked írtam: "tegnap kreáltam 1 3W tf chartot (log), azon egy 5hullámos esés
rajzolódik ki 1 ékben... ha igaz, amit mutat, akkor ~4480/4500 körül
lenne az alja..." napi alj (eddig) 4468, szal ez 12huf tévedés, ami még precízebb elemzésre ösztönöz majd a jövőben...
Én nagyon szépen köszönöm a tegnapi jelzést! Eddig nem figyeltem a Richtert, mert elbizonytalanított az Esmya körüli hercehurca, de tegnap belevettem, ma pedig eladtam. 150k nyereség 1 nap alatt számomra kedvező. Az mondjuk külön kedves, hogy miután írt róla a PF 12:10-kor, egyből lement aljra, majd jött a felpattanás.
ELLI(o)TT KLUB