Követelem Bangóné lemondását. Hazuodott a választóknak, megpróbálta átverni a választókat és az egész világot. Ahogy a hivatkozott videó is mutatja, olyan képeket próbáltak eljátszani és azokat a választópolgárok felé közvetíteni amikkel azt akarták sejtetni hogy terror van, fegyverrel, erőszakkal földre parancsolta őket a hatalom. Hihetetlen ahogy az ellenzék hazudik. ELLENZÉKVÁLTÁST akarok, de Bangóné legalábbis mindképpen mondjon le, és takarodjon az országból!!!!!!!!!!! .
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/
ugye-ugye... ez a nagyképű, lekezelő pali bácsi stílus... ha jól emlékszem azt is írtam anno, h az alkalmazottaiddal szemben alkalmazd ezt a stílust - már ha tényleg vállalkozó vagy és nem csak kamu az egész - , ha megengedik és nem törölnek képen érte...
köszönöm. tehát ezeket mondta bagóné egy országos tv-ben több millió magyar választópolgárra: "sunyi, kétszínű, képmutató, alakoskodó,álnok, alamuszi, alattomos, orv, csalárd, gerinctelen, galád, álszent, számító, fondorlatos, köpönyegforgató, ravasz, sumák, alantas, aljas, hitvány." pihenj egy kicsit, rád fér egy ilyen magas labda után...
Ne csináld már ezt a hisztit, a patkány szinonimája nem a kiírtás, hanem sunyi, kétszínű, képmutató, alakoskodó,álnok, alamuszi, alattomos, orv, csalárd, gerinctelen, galád, álszent, számító, fondorlatos, köpönyegforgató, ravasz, sumák, alantas, aljas, hitvány.Szóval melyik nem igaz a fenti szinonímák közül arra a fideszesre aki lesorosbérencezi a magyarokat?
ha jól emlékszem egyszer írtam neked, hogy ha lehet kerüljük egymást a fórumon, mellesleg pont a stílusod miatt. én ehhez tartom magam, és jó lenne ha ezt figyelembe vennéd. köszönöm okostojás
ezt most komolyan írtad? akkor miért nem kiscicát, tigrist vagy őzikét mondott, miért patkányt? azután, h a stúdióban arról beszélgetnek, h sok a PATKÁNY a fővárosban és jobban kéne irtani őket. majd megkérdezik, h miért nő a fidesz népszerűsége - vagyis miért van olyan sok fidesz szavazó -, erre azt válaszolja, h ő szókimondó, hát bizony sok a PATKÁNY Magyarországon... komolyan mondom, nem hiszem el, h ezt a párhuzamot el kell magyarázni.. most akkor átírva az egészet: azután, h a stúdióban arról beszélgetnek, h sok a SOROS BÉRENC a fővárosban és jobban kéne irtani őket. majd megkérdezik, h miért nő az mszp népszerűsége - vagyis miért van olyan sok mszp szavazó -, erre azt válaszolja, h ő szókimondó, hát bizony sok a SOROS BÉRENC Magyarországon... vagyis az első esetben: irtandó patkány = fidesz szavazó a második esetben: irtandó soroc bérenc = mszp szavazó ÍGY MÁR ÉRTED miért felháborító és példa nélküli amit egy országos tv csatornáján egy országgyűlési képviselő mondott?? ezért hülyeség a bayerozás, bérencezés... amit csináltok a "baloldali" politikusokkal együtt - ahogy a szomszédom, Józsi bácsi mondaná - csak mellébeszélés...
Ha erre azt mondja valaki hogy bullshit azt se azért teszi mert a tehénszar eltakarítandó. Simán azt gondolja hogy amit leírtál az szarság. Szóval nem kell túlmagyarázni.
Szerintem a patkányozás sem arra utalás hogy kiírtandó.Ez már megint a védhetetlen védése a részedről, a soros bérencecezés miért elfogadható, ha a patkányozás nem?
attól, h vkire rámondod, h ilyen vagy olyan bérenc, még nem utalsz rá, h ki kiirtani való egyed. a patkányozással viszont igen. ezt kéne végre felfogni. a másik: én nem a soros bérencezőkre írtam amit írtam, hanem úgy általában, bármely fórumon való megnyilvánulásra. tehát mindenkire. azért itt sem akadémia beszélgetések zajlanak többnyire. sőt, bizonyos értelemben ez még a kocsmai beszélgetésnél is lejjebb van, mert itt arc és név nélkül nyilvánul meg mindenki...
Ez már csak magyarázkodás, te is érzed.A sosros bérencezés és a patkányozás egy tőről fakad.Azt meg végékpp nem értem, hogy itt a fórumon soros bérencezőket miért alscsonyítod le, egy parlamenti képviselő soros bérencezéséhez képest.
Éljen Bangóné,csak így tovább!
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/