Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Lesz még hová hype-olni. Megboldogult Est Médiának szintén üresen volt 10 milliárdos kapitalizációja a szép napokon. Még a tizedénél sem vagyunk... szóval ha csak fele akkora hangulat lesz, azt se bánom.
Törölt felhasználó2021. 01. 08. 10:24
Majd azután lesz érdekes ez a dolog, hogy dvg kiszáll.
Nehez ebbe a papirba megmondani de itt konkret speka rallyrol nem beszelhetunk mert amikro ilyen rally van mindig a DVG kitaraz 1200-nel mar nem adta a dvg hirtel megindu al papirt azt talan most jelenteni fog fura egybeesesek es mindig a speka rallykba tortennek nagyreszt a dvg kitarazasok.Szoval mint irtam ez megitn a dvg-nek lett megteremtve szandekosan azert varom meg vissza 2k ala plussz persze a reggeli res 1780-1900 kotozz az eleg beszedes volt.
Valami biztosan elindult. de nem hiszem, hogy csak egyszerűen egy felhúzás történt, de persze honnan tudhatnám. Mindenesetre túl nagyot ment túl nagy forgalommal túl gyorsan. Inkább az látszik, hogy mindenki ideges ebben a papírban. A vevők meg az eladók is és bármire pattan mindenki. Nagyon izgalmas lesz a mai nap.
Világos. Én meg úgy vagyok vele, hogy mindig megszívtam, ha ugráltam, úgyhogy már inkább nem is próbálom megjátszani az ilyen felhúzásokat. Összegyűlt egyelőre, amekkora mennyiséget akartam, ezzel - ha nem közbe valami balszerencse - kivárom, míg nem lesz valami konkrétum a céggel.
ha volt rajta plussz, ne bánd, az a zsebben van. a többi majd alakul. nekem haverom 40k plusszban eldobta a bitcointjat, most meg millios nyerője lenne. ilyen ez sajna! ha valami plusszos mindegy mennyi a zsebben van!!!!!!
nagyobb részt én is tartom, de az átlagot javítani kellett, hisz ez még csak egy speka rally volt, a cég háza táján semmi nem történt, a problémák úgy állnak, ahogy félbehagyták őket tavaly novemberben . számomra egyébként is intő jel az enefi elmúlt három napja, sajnos itt is hasonlóra számítok
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!