Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Rendben van. Bátorkodtam leírni, hogy a korábbi beírásai alapján nehéz lett volna profitot elérni. És talán most is nehéz ha a beírásaira alapoznánk. Ennyi az észrevételem semmi más, részemről be is fejeztem.
Jó ebben benne van az a lehetőség is, hogy a 360 napost egymás közti adogatással benyomják, hogy minél kisebb áron vehessenek, mit tudom én 200 ft lesz 2021április 30-án a záró és 500 a wma360. . Ám kevés rv van, ahogy mennek lejjebb, úgy kaphat étvágyat kisebb/nagyobb hal egyaránt. Plusz itt az az érték, hogy van benne x darab részvényes, aki a mostani benne lévő tőkéjének a 20x-t is belenyomja ha megindul egy többszöröződés mert olyanok a kilátások. Tehát ilyen szinten kirázni a kicsiket az talán butaság, ha azt akarják, hogy majdan brutál felhajtóerő legyen. Plusz aki - mondjuk - 4.500-s átlaggal ül benne, annak már oly mindegy, attól 4.500-ig nyugta van az árfolyamnak.
Kockafej elég sokat hozzátett már ehhez a fórumhoz - nem csak hozzaallassal hanem infók felhajtásaban is. kérlek ilyen hangnemben ne kezdjünk párbeszédet mert abból csak egy irányba mehet bármi. Lehet egyet nem érteni kulturált keretek között is. Köszönöm.
Babysteps. Meglepett volna ha mindent is megtudunk. Egyelőre annak kell örülni akik beulnek. Nyilván már tudják hogy akarják rendezni és majd időben megtudjuk mi is. Rétes deluxe
Nem jó neked semmi... Mikor 20.000-l jött lefelé 15-12-10.000 akkor több értelme lett volna erős kritikával nézni a céget nem most. Asszem gyököt kell vonni a beírásaidból, legalábbis én azt teszem. Mondjuk eddig sem a fórum határozta meg mit teszek vagy mit nem.
Ha megindul, neki is könnyebb az emelkedésben adni. Engem most megnyugtatott ez a mai hír, biztos hosszú lesz ez még, de legalább van valami irány. Ami nem kifele vezet a BÉT-ről. :D BCS nagy frász, viszont ahhoz is ért, h felhajtsa az árfolyamot.
DVG most adhat, van vevő a hírre. Ahhoz képest h 1 éve is a Kvant zrtről volt szó, és most is ugyanitt tartunk, a tempó elég keserves, ahogy mindenhol. Tavaly az Estbe ehhez képest BCs villám tempóval hozta be a Deltát és még azon duzzogtunk, hogy dolgozhatna tempósabban. :) Mindenesetre némi reménysugár van itt legalább. Már majdnem hideg vizet ittam én is a pár100dbos pakkomra.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!