Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A Balázs lakcímét hol látod? Melyik cégben van benne épp most? (Annyira nem követem a Deltát mostanában, azt tudom, hogy ott már talán nincs csak mint résztulaj) . (Mindenesetre egy kicsit bővítettem amint megláttam a hírt, sajnos nem én voltam az első :) el kellett hozni másból pénzt - amit aztán vehettem vissza másik számláról... Itt a böjtje annak, hogy a covid legeslegelején kiszedtem minden kp-t, meg amit még sikerült aznap eladóin elpasszolni - nem eleget egyébként. És azóta se tettem vissza, úgyhogy 60-70% kes helyett most fordítva van...)
"Emlékeim szerint a Kvant Zrt.-ről volt szó, mint lehetséges cégről, amelyik jöhetne ebbe a tőzsdei vázba. https://www.magyar-logisztika.hu/uj-generacios-jarmu-szenzorrendszert-fejlesztett-ki-a-kvant-tanacsado-zrt/ A vezérigazgató Kis Andor, Fecó testvére, és Fecó a többségi tulaja a szlovák anyacégnek (és így a leánycégnek is), szóval valójában nem is lenne stróman. A cikk alján írják, hogy 600 milliós üzemi eredménye volt az 1,3 milliárdos bevételből. Az azért szép nyereségesség. Nem egy Microsoft méretű cég, de ezzel a részvénydarabszámmal kifejezetten nagy halnak számítana (feltéve, hogy a cég beárazása még az apportért cserébe kapott részvények rábocsátása előtt megtörténne) itt, és szerintem lenne benne ráció. " Augusztusi komment, le lett szavazva, de esetleg relevánsá válhatott?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!