Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Jó kis válságálló papír lett ez, igaz bőven a márciusi szint alatt van már jó ideje. Persze valamelyik jó képességű tompika megint 20db-al szórakozik... Ennyi öröme legyen az életében!
Nem. Én vártam egész nap 100 forinttal lejjebb, hátha ad valaki. De nem adott, én meg venni akartam, úgyhogy a nap végén megvettem annyiért, amennyiért volt eladó. Ennyi a történet. (Ez nem jelenti azt, hogy máskor nem kötik le direkt, és azt sem, hogy nem árleverési okból tesznek be mindig lejjebb eladóira - csak ha már beszélgetünk itt és történetesen tudom, hogy tegnap mi volt, elmondom.)
Egyébként... nagyon kellemes hely lenne a tőzsde, ha mindenki tudná, hogy melyik napon kell eladni, mert másnap már csak olcsóbban tudja. Szóval ezeknek a megközelítéseknek szerintem semmi értelme. :)
Kétségtelen. Bár bevallom, részemről nem bánom. Tavaly 17k-n és 9k-n el kellett adnom mindent. Idén újra gyűjtögetem, így - hála a töredék árfolyamnak - most kb. ugyanott tartok darabszámban, mint amennyim akkor volt. Így ez már majdnem olyan, mintha nem kellett volna eladnom valami miatt, csak szimplán hülyén tartottam volna - így mondhatom, hogy "ugyanabból a pozícióból" várhatom a pozitív történéseket... 😁 Persze ez azt nem vigasztalja, aki ténylegesen csak tartotta. 😒
Mondjuk az 1 darabos felkotes meg mindig jobb mint az (egesz nap nincs egy darab kotes sem)a suttyo paraszt aki uccso pillanatban elad 25 dbbot csak hogy leverje az arat.😂😂😂.Bar a mai beteg vilagban elfer ha vkinek erre all csak fel😂😂😂👍
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!