A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
volt ott egy lokális tető, egyrészt jan-febr körül egy lokális csúcs volt ott, illetve a nyári egyik emelkedőhullámban is
ill 8ó csárton 200 napos mozgó 10800 fölött, hibahatárral belefér
Még én is várok a shorttal, de alakulóban van. Ezt a 10750-es szintet hogyan számoltad?
Mert nálam ez pont a közepén van annak a szinteknek amit számolok.
10750 durván szerintem az ideális korrekciója az emelkedésnek, alatta shortosodni fog a helyzet, 9500 alatt eljöhet pesszimista esetben egy kisebbfajta armageddon
Egészen eltűnt ez a topik.
Azt hittem, hogy nem fogom megtalálni a fórumot, az új portfólió oldalon.
Az snp longomat lezártam 1202-nél. Nem érte meg tovább tartani.
Most úgy tűnik, talán kialakul egy short pozíció. Talán. Pár nap múlva megmondom.
Sziasztok!!
Hmm....
Nocsak. Valamiért esik. Az arany pozícióimból is zártam egyet-kettőt.
Ha jól meggondolom, akkor esni is kell neki, hiszen teljesen kiment a bollingerek közül.
1214-nél tart.
No majd holnap meglátjuk.
aranyat nem szoktam trédelni, csak indexek meg deviza
de szoktam nézegetni, innen az a bajom, hogy ha belongolnám, akkor a jó stopp csak igen távoli lenne, usd míg össze nem szedi magát, addig ez inkább emelkedni fog
szvsz innen ha nem sikerül leküldeni, akkor kitörés lehet, emelkedő trend sértetlen, új lokális tetőt csinált múlt héten, ez egyelőre longos
de azért benne van a az is, hogy mikor mindenki már elhiszi a longot, akkor fordul, május 6 óta fokozott óvatosság a részemről, nem szeretnék egy 1000 pontos esést stop vagy hedge nélkül végigülni
Szépen trendel felfelé. Szabályos ékelődés van a 4 óráson és onnan megpattant.
Lehet, hogy nem ide tartozik, de az arany megint megugrott. Egy számlát - igaz, hogy demot - megnégyszereztem.
Kíváncsi leszek, hogy mikor szakad el a cérna a piacán. Érdekes.
szerintem nagy az akarat most az emelkedésre, ezért nem lehetetlen, hogy még magasabbra is elmenjen, hetes-havi csárt meggyőzően longos most
részemről shortra esélyt a nyári alj alatt kapna
dowban ezért is lehet meg a 12100, ill felette 12800 körül van még vmi ellenállásféle, egyelőre ezek jó longcélárak, de csak hosszúba, inkább csak jövőre, ha...
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem